Magazin > VIP
2464 ogledov

Princ Harry Camillo Parker Bowles označil za nevarno

Harry Profimedia
Na njeni poti do naziva kraljice naj je ne bi zaustavilo popolnoma nič.

Vojvoda Suseški, princ Harry, je v zadnjem času ustvaril številne odmevne naslovnice med nizom intervjujev, ki jih je opravil za promocijo svojih spominov, ki jih je naslovil Spare (Rezerva). Knjiga gre očitno za med, saj so že prvi dan prodali več kot 400 tisoč izvodov knjig.

Trenutno je zelo odmeven nedavni intervju z Andersonom Coopejem, v katerem je Harry Camillo Parker Bowles, trenutno imenovano kraljico spremljevalko, označil "nevarno". "Bila je zlobnež, bila je tretja oseba v zakonu, morala je popraviti svoj ugled," je Harry priznal med pogovorom z ameriškim televizijskim voditeljem. "Njena potreba, da popravi svojo podobo ... jo je naredila nevarno zaradi povezav, ki jih je spletala z britanskim tiskom. Obstajala je pripravljenost na obeh straneh za trgovanje z informacijami."  Ob tem je Harry poudaril, da se Camilla ob tem ni ozirala na to, kakšne posledice lahko njena dejanja povzročijo. Za dosego svojih želja naj bi šla "preko trupel".

Na dan prihaja čedalje več zgodb o najrazličnejših sporih na dvoru. Harry je pred kratkim razkril tudi okoliščine spora med Kate in Meghan, več o tem si lahko preberete TUKAJ. In morda so ravno številni spori vodili tudi do tega, da sta se Harry in Meghan soočila z izgubo otroka. Kako sta se soočila s tem, si lahko preberete TUKAJ.

Harry je nato še povedal, kako deluje zahrbtno simbiotično razmerje in dodal: "Če si kot član družine prepričan, da bo to, da boš na prvi strani, da boš imel pozitivne naslove in pozitivne zgodbe o sebi, izboljšalo tvoj ugled ali povečalo možnosti, da te bo britanska javnost sprejela kot monarha, potem boš to tudi naredil."

V intervjuju je vojvoda Suseški presenetil s priznanjem, da sta očitno oba z Williamom prosila svojega očeta, kralja Charlesa, naj se ne poroči s Camillo. "Nismo mislili, da je to potrebno. Mislili smo, da bo to povzročilo več škode kot koristi in da če je zdaj s svojo osebo, je to zagotovo dovolj. Zakaj bi šli tako daleč, če to res ni potrebno? Želeli smo, da je srečen. In videli smo, kako srečen je bil z njo. Torej, takrat je bilo to v redu."

Komentarjev 2
  • Majazmaja 10:58 11.januar 2023.

    Cilj petorazredne igralke je bil, da se pririne na prve strani časopisov. In to ji je uspelo. Čeprav je stalno poudarjala, da hože samo mir, zdaj vabi paparace dobesedno v svoj wc.

  • Avatar jate
    jate 08:52 11.januar 2023.

    harry,vemo da je mačeha kamilica bila in je še hujša pošast z" milim" obrazom in čarlo velik cuconja ne pa kralj...niti K od kralja.