Magazin > VIP
39 ogledov

Princ Harry jezen! Podal uradno izjavo!

Meghan Markle Profimedias
Princ Harry je potrdil, da sta z igralko Meghan Markle par.

Pred nekaj dnevi se je razvedelo, da je britanski princ Harry zaljubljen v ameriško igralko Meghan Markle, ki jo poznamo ki jo poznamo iz serije Nepremagljivi dvojec. Od takrat dalje so lepotici, ki ima za sabo že en zakon, za petami paparaci, mediji pa objavljajo zgodbice iz njene preteklosti. Več časnikov in spletnih portalov je objavilo tudi posnetek vročega prizora iz omenjene serije.

Princu Harryju je verjetno tudi zaradi te objave prekipelo. Palača je v izjavi potrdila, da sta že nekaj mesecev v zvezi in da Harry meni, da je bilo njegovo dekle žrtev medijskih "zlorab in nadlegovanja", kar je nedopustno.

Zapisali so še, da se princ le redkokdaj uradno odzove na "fiktivne zgodbice", tokrat pa je bil v to prisiljen, ker so mediji in uporabniki družbenih omrežij prestopili mejo. Našteli so nekaj primerov - igralkina mama menda zaradi gruče fotografov ni mogla do vrat svojega doma, novinarji naj bi poskušali na nezakonit način priti v zvezdničino stanovanje in podkupiti njene nekdanje partnerje, nadlegovali pa so tudi njene prijatelje in sodelavce. "Princa skrbi za varnost gospe Markle, zelo je tudi razočaran, ker je pred vsem tem ni mogel zaščititi.

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 17:02 08.november 2016.

    Kaj nas sploh zanima Angleški princ?Mi zna kdo na to odgovoriti?