Magazin > VIP
77 ogledov

Princ Harry ujel 12 let mlajšo princeso!

 Maria-Olympia
1/4
Profimedias
Britanski princ Harry zaljubljen v 19-letno grško princeso.

Kraljica Elizabeta II. je 31-letnemu princu Harryju menda že večkrat položila na srce, da je čas, da se umiri in poišče nevesto. Če gre verjeti avstralskemu časniku, je Harry to tudi storil. Do ušes je zaljubljen v grško princeso, ki sliši na ime Maria Olympia in je od njega mlajša 12 let.

Lepotico mu je predstavila njegova sestrična Beatrice. Harry naj bi svojo novo srčno izbranko odpeljal že na več zmenkov, še pred velikonočnimi prazniki pa načrtujeta skupne zimske počitnice v Švici.

Maria pa ni navdušila le Harryja, ampak tudi njegovega brata Williama in njegovo ženo Kate. Pravita, da bolj primernega dekleta še ni imel …

Maria je odraščala v Londonu, zato britansko družbeno smetano zelo dobro pozna, med njene prijateljice menda spada celo igralka Emma Watson. Revije Tatler pa mladenko pred dvema letoma označila celo za najbolj zaželeno dekle na svetu.

Komentarjev 5
  • Ronald Reagan 09:06 22.januar 2016.

    Harry...pa daj no...pa tako dobre babe si že pofukal...zdaj pa to...???

  • Ronald Reagan 09:04 22.januar 2016.

    Mora biti pa zelo premožna...ker ne vem, kaj bi drugače videl na njej...

  • malonaokoli 07:12 22.januar 2016.

    no,no, ne pretiravajte...Harry ima dovolj izkušenj, da nebi tole okostje glodal pod rjuhami...pa saj se ji vidi da je že v startu pacientka...