Magazin > VIP
20766 ogledov

Princesa Charlene: Njenemu trpljenju ni videti konca

knez albert, princesa Charlene Profimedia
Komaj si je opomogla, že je ponovno zbolela.

Potem ko se je princesa Charlene vrnila iz zdravljenja v Švici in se je njeno zdravstveno stanje končno okrepilo, je sedaj zbolela še za covidom.  Kot so za javnost sporočili iz palače, je bila princesa na testu za covid pozitivna.

"Pri princesi Charlene, ki je kazala nekaj simptomov, je bil presejalni test Covid-19 pozitiven. V skladu z veljavnimi zdravstvenimi predpisi bo princesa Charlene nekaj dni v izolaciji. Njeno zdravstveno stanje ni zaskrbljujoče," so sporočili za javnost.

Charlene je večino lanskega leta preživela v Južnoafriški republiki, potem ko se zaradi okužbe žrela ni mogla vrniti domov. Ko se je vrnila v Monako, je vstopila v zasebno ustanovo za zdravljenje in se šele pred kratkim pojavila v javnosti.

Prejšnji mesec je spregovorila za monaški Matin, kjer je podrobno opisala, kaj se je zgodilo. Pojasnila je: "Moje zdravstveno stanje je še vedno krhko in ne želim prehitevati. Pot je bila dolga, težka in zelo boleča. Danes se počutim bolj mirno."

Pojasnila pa je tudi, da je po vrnitvi v kneževino svojo energijo usmerila v otroke, moža in zdravje. "Saj so moja prednostna naloga," je še takrat dodala.

Nova okužba covida pa je lahko za princeso, kljub temu, da ima blage simptome, nevarna, saj je zaradi predhodne bolezni njen dihalni sistem oslabljen. Zaradi tega je smatrana kot bolnica z visokim tveganjem, piše Bunte.de.

Komentarjev 2
  • anica00 16:00 14.junij 2022.

    To nam veliko pomeni. Njeno zdrvstveno stanje. Njen Covid je pa samo farsa. Ko je raja zdrava, zbolevajo kralji.

  • Avatar Syn
    Syn 14:25 14.junij 2022.

    Dobro no, je pač prehlajena. Ni edina.