Magazin > VIP
4212 ogledov

Princesa Charlene prekinila molk

princesa charlene Profimedia
Princesa Charlene le spregovorila.

Intervju s članom kraljevih družin je vedno nekaj posebnega, ko se zanj odloči monaška princesa Charlene, pa lahko govorimo celo o mali senzaciji. 

Po najnovejših govoricah o  zakonski krizi, ki naj bi bila tako globoka, da se je Charlene preselila v Švico, je za Corriere della Sera najprej spregovoril knez Albert, sedaj pa je na vprašanja novinarjev odgovarjala še Charlene. Za Monaco Matin je dejala, da so negativne govorice o njenem zakonu tako absurdne, da se nanje noče več odzivati, saj upa, da bodo tako hitreje potihnile. 

Je bila pa veliko bolj zgovorna, ko je beseda nanesla na njena otroka, 8-letna dvojčka Jacquesa in Gabriello, ki sta morala 11. septembra spet sesti v šolske klopi. "To je prvič, da nista v istem razredu, kar je zanju velika sprememba," je dejala Charlene in razkrila, da ima kraljevi naraščaj iste "skrbi" kot drugi učenci. "Imata velika pričakovanja glede novih prijateljev in učiteljev."

Pomembna tema intervjuja je bilo tudi njeno počutje. Pred dvema letoma je bila osem mesecev ločena od družine, saj zaradi vnetja ušesne votline ni smela na letalo. Težave so se pojavile med njenim obiskom Južnoafriške republike. "Počutim se fit, srečno in sproščeno. Upam, da se bom lahko kmalu spet začela ukvarjati s športom. Veliko se sprehajam, rada pa bi spet začela s plavalnim treningom, da bom imela več energije in moči."

Kot kaže, se je za princeso življenje po tej težki preizkušnji spet obrnilo na bolje, česar je vesel tudi knez, ki pravi, da mu žena ves čas stoji ob strani. Prepričani smo, da tudi on njej ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.