Magazin > VIP
28 ogledov

Princesin zaročenec dvoru povzroča sive lase

Princesa Madeleine Chris O'Neill Ewa-Marie Rundquist/royalcourt.se
Chris O'Neill se ne zna vesti.

Zaročenec princese Madeleine, Chris O'Neill, je slaba reklama za švedski dvor. Najprej so na dan prišle informacije, da se lepim dekletom in grdim poslom le s težavo upre, zdaj pa se je izkazalo, da je tudi brez manir. Med sprehajanjem po New Yorku je zagledal fotografa in mu pokazal srednji prst, kar se za skorajšnjega člana kraljevega dvora ne spodobi.

O'Neill si je poleg tega drznil odpovedati najpomembnejši letni dogodek na Švedskem – podelitev Nobelovih nagrad. "Chris O'Neill je sporočil, da se zaradi delovnih obveznosti slovesnosti ne bo udeležil," se je glasilo kratko sporočilo z dvora.

A tudi med Madeleine in Chrisom ni vse rožnato. Ker se želi princesin nekdanji zaročenec Jonas Bergström, ki jo je prevaral, poročiti na isti dan kot ona, je v paradižu izbruhnil pekel. Težava je v tem, da imata Maddy in Jonas veliko skupnih prijateljev, zato poroka na isti dan odpade. Kdaj bo princesa dahnila usodni da, bo znano 10. decembra. Do takrat se bo morala z bivšim, s katerim menda od konca zveze ni spregovorila besede, dogovoriti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.