Magazin > VIP
12172 ogledov

Princeso Charlene po zadnjem nastopu kritizirajo: "Nespoštljivo!"

CHARLENE Profimedia
Končno spet z možem na javni prireditvi, a brez kritiziranja tudi tokrat ni šlo.

Iz Monaka v zadnjem času prihajajo divje govorice. Pisalo se je, da je Charlene možu ušla. Kam, izveste TUKAJ.

Če mu je res, ne vemo, se je pa sedaj vrnila. Z Albertom se je udeležila predstavitve nove televizije, TVMonaco. "Zelo sem ponosen, da sem tukaj s princeso Charlene, da začneva to čudovito avanturo, ta televizijski kanal, ki bo razširil pomen kneževine po vsem svetu," je povedal dobro razpoloženi Albert in poudaril: "In prepričan sem, da bo ta kanal ponujal kakovosten program, ki je pomemben ne samo za prebivalce Monaka, temveč tudi za vse ljubitelje kneževine in riviere po vsem svetu, zato mi je v veliko veselje biti tukaj." Charlenin govor je bil precej krajši: "Iskrene čestitke in veliko sreče za prihodnost." Ta stavek je povedala v angleščini in ne v francoščini, jeziku, ki ga govorijo v Monaku. 

Njene besede so zmotile uporabnike platforme X. "Če sta se lahko kraljica Maxima in princesa Mary naučili jezika svoje nove domovine in vesta vse o svoji državi, princesa pa še vedno ne govori francoskega jezika, je to nespoštljivo in kaže na pomanjkanje interesa," se je glasil eden od kritičnih komentarjev. "Se strinjam. Celo princesa Grace je govorila tekoče francosko in bila je iz ZDA. Američani so znani po tem, da ne marajo tujih jezikov. Za Charlene bi bilo lažje, saj govori angleško in afriško," je prvemu komentatorju pritrdil neki drugi kritik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.