Magazin > VIP
16909 ogledov

Še bolj divje govorice o princesi Charlene, spet naj bi "ušla"

CHARLENE Profimedia
Francoska revija poroča, da se je 45-letna princesa na skrivaj preselila v Švico.

Nedavno je princesa izbrisala svoj Instagram profil, kar se je mnogim zdelo sila nenavadno. Francoska revija Voici sedaj poroča, da je to storila zaradi novih govoric, ki se širijo kot požar. Charlene naj bi se preselila v Švico, kamor vse pogosteje vzame tudi svoja otroka, hkrati pa naj bi princesa soprogu, princu Albertu, ki še naprej živi v kneževini, obljubila, da se bo na Azurno obalo vračala za uradne in slovesne priložnosti. "Zahvaljujoč tej organizaciji je prišlo do resničnega ravnovesja," je za revijo povedal poznavalec. 

Govorice so se pojavile po družinskih počitnicah, ki jih je družina preživela na Korziki. Tam so jih ujeli tudi paparaci, zakonca pa sta bila videti povsem sproščena. Namigovanja o kakršnikoli zakonski krizi je palača že zanikala. 

Ali sploh držijo? Dejstvo je, da je življenje na dvoru s svojimi spletkami v preteklosti terjalo davek pri Charlene. Leta 2021 je Albert v intervjuju za revijo People priznal, da je bila njegova žena "zelo preobremenjena". Konec leta 2021 je princesa že pobegnila v Švico, ko se je zaradi izčrpanosti štiri mesece zdravila na tamkajšnji kliniki.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:38 24.avgust 2023.

    Me prav zanima kakšna pogodba jo obvezuje, da vztraja z njim. Možno pa je, da je tako psihično zje_ana, da jo imajo kot marionetko.

Sorodne novice