Magazin > VIP
24142 ogledov

Charlene po dveh mesecih ob Albertu, a naredila nekaj sila nenavadnega

Charlene
1/5
Profimedia
Tega pri njej nismo vajeni ...

Po skoraj dveh mesecih odmora se je monaška princesa Charlene ponovno pojavila ob soprogu in to zelo dobre volje. Ves čas je bila nasmejana in večino časa stala tesno ob soprogu ter ga držala pod roko. Naj spomnimo, da se več let po poroki na javnih dogodkih ni skoraj nikoli nasmehnila, mrko je gledala celo na svoj poročni dan, pred dvanajstimi leti.

Albert in Charlene sta na dobrodelnem plesu Rdečega križa Monaco Red Cross Ball Gala svojo usklajenost pokazala tudi z ujemajočimi oblačili v beli barvi. Družbo jima je delala nečakinja Camille Gottlieb, hčerka princese Stephanie.

Princesa Charlene je v medijih to poletje sicer spet dvigovala prah, saj je v javnosti več tednov niso videli v družbi soproga. Ta se je sredi julija v Wimbledonu mudil v družbi Melanie-Antoinette Costello de Massy, sicer tesne prijateljice princese Charlene, ki je, po poročanju španskih medijev, ena največjih zaveznic monaške knežje družine. Videti je bilo, da se je knez v njeni družbi odlično počutil. 

Sicer pa je Charlene za naslovnice poskrbela že v začetku meseca. Na 2. julij sta se Albert in Charlene namreč pred 12 leti poročila. Že od prvega dne okoli njiju krožijo grde govorice, ki tudi po vseh teh letih nočejo potihniti. Na trenutke je bilo celo tako hudo, da se je moral Albert odzvati na namigovanja, da sta s Charlene tik pred ločitvijo. Charlene mu pri gašenju požara ni v pomoč. Na javnih prireditvah se ob možu le kdaj pa kdaj nasmehe, ob obletnici poroke pa je spet poskrbela za "škandal", in to z molkom. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Plavi-mil 10:42 31.julij 2023.

    Žeska je psihično motena, do je danes že vsem jasno.

Sorodne novice