Magazin > VIP
14329 ogledov

Albert in Charlene: Tudi ta fotka žalostna dokumentacija njunega zakona

monako, knežja družina, charlene Profimedia
Razkrita zasebna fotografija, ki sproža številna vprašanja.

Princ Albert (65) in  princesa Charlene (45) imata to pomlad polno skupnih javnih dogodkov, med njimi tudi dirko COCC Ride v podporo Fundaciji monaške princese Charlene. Ta dogodek sicer ni bil pod sojem žarometov, ga je pa tja postavil nenavaden posnetek, na katerem par pozira s še eno žensko.  

Gre za lastnico monaškega puba Slammers, ki je ljubeče položila roke na prinčevo desno nogo, med tem pa je Albert objel ženino koleno, ki je ob tej gesti ostala hladna in roke držala pri sebi. Razlog, da si je lastnica puba dovolila tako intimno gesto, je v tem, da se z Albertom menda že zelo dolgo poznata, kot poroča nemška Gala. Očitno pa je lastnica zelo srčna oseba, saj na drugi fotografji z Albertom prav tako toplo objema še enega gosta prireditve.  

Evropski tabloidi sicer analizirajo prav vsako gesto in fotografijo Alberta in Charlene, da bi le dobili kakšen dokaz o tem, da je kraljevi zakon le farsa, kot se na veliko piše zadnja leta, odkar je Charlene odpotovala v rodno Južnoafriško republiko in tam, uradno zaradi zdravstvenih težav, ostala več mesecev.  

dezurni@styria-media.si

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slammers (@slammersmc)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice