Magazin > VIP
23950 ogledov

Zakaj dvor molči? Charlene praznovala, namesto čestitke pa so objavili to!

princesa charlene Profimedia
Če gre le za "kiks", je ta prišel ob zelo neugodnem času ...

25. januarja je monaška princesa Charlene praznovala 45. rojstni dan. Dan, ko se je z njo veselila vsa kneževina in je čestitk zagotovo deževalo iz vseh strani. Nekdo pa je ta veseli dogodek prespal - tisti, ki urejajo uradni Instagram profil monaškega dvora.

Lani so ženi princa Alberta za rojstni dan čestitali s spodnjim videom, letos pa so njen osebni praznik ignorirali. Po let 2021, ko je bila Charlene več mesecev ločena od družine, in so se pojavile grde govorice o zakonski krizi, ki so bile tako trdovratne, da se je moral Albert nanje odzvati, je ta poteza prišla ob zares napačnem času.

Poročila iz Monaka so bila namreč v zadnjih tednih zelo pozitivna. Mediji so navdušeno pisali o tem, kako srečna je končno videti Charlene. Razkrili so tudi možen razlog za njeno dobro voljo. Več o tem najdete TUKAJ

Dvor s pomočjo družbenih omrežij oboževalce knežje družine redno obvešča o novostih in pomembnih dogodkih. Princesin rojstni dan zagotovo spada v to kategorijo novic, a namesto čestitke je dvor tistega dne raje objavil poziv k darovanju krvi, piše RTL.

Kakor koli že, po besedah novinarja Bertranda Deckersa je Charlene kljub temu preživela lep dan v družbi svojih najbližjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.