Magazin > VIP
12661 ogledov

Medtem ko se Albert bori s škandali, je Charlene šokirala s to potezo

knez albert, princesa Charlene Profimedia
Kaj se dogaja?

Knez Albert se že več tednov bori z obtožbami o korupciji. Da bi pokazal, da želi zadevam priti do dna, je sprožil akcijo "čiste roke" in se ločil od nekaterih tesnih sodelavcev. "Ko je zaupanje izdano in ni odgovorov na moja vprašanja, je treba sprejeti določene odločitve. Moja naloga je, da zaščitim institucije kneževine," je dejal. Takrat je moral oditi tudi Charlenin zaupnik. 

Ko se je prah že malce polegel, pa so mediji zavohali nov škandal. Albert je z ženo in otrokoma počitnikoval na jahti znanega oligarha Bulata Utemuratova, čigar ime se je večkrat pojavilo na anonimni spletni strani  "Les Dossiers du Rocher", na kateri ga povezujejo z nepremičninskim mogotcem Patriceom Pastorjem, ki naj bi stal za obtožbami in razkritimi dokumenti, ki Albertu sedaj povzročajo sive lase, poroča Bunte.

Knez se v teh težkih časih po nasvete obrača k sestrama, kar je tudi priznal. O Charlene ni izgubljal besed. Kmalu zatem je princesa dobila še eno klofuto. Mama Albertovega sina Alexandra, Nicole Coste, je dobila povabilo za največji gala dogodek v Monaku. Nicole je seveda prišla, Charlene pa je morala ves večer gledati žensko, ki jo je javno blatila.

Je bilo vse to zanjo preveč? Princesa se na obtožbe ni odzvala, je pa zaprla svoj profil na Instagramu, na katerem je delila trenutke iz svoje zasebnosti. Profil njene dobrodelne organizacije je sicer še vedno aktiven.

 

Komentarjev 1
  • Plavi-mil 12:44 22.avgust 2023.

    Itak je čauhnena, nobeden jo ne šljivi.