Magazin > VIP
26359 ogledov

Pripravljajo se na kraljičino smrt

Kraljica Elizabeta II
Malce neokusno, ampak resnično. Britanski ministri so imeli sestanek, na katerem so se pripravljali na kraljičino smrt.

Pred nekaj dnevi je morala kraljica Elizabeta II., ki je letos dopolnila 92 let, zaradi slabega počutja odpovedati prihod na neko javno prireditev. Britanci so bili v skrbeh, saj dvor ni razkril nobenih podrobnosti, se je pa kraljica medtem že pokazala svojim podanikom in videti je, da je z njo spet vse v redu. Dvor je sedaj celo povedal, kaj je kraljico položilo v posteljo. Za njeno slabo počutje je bila kriva "rahla poletna gripa“.

Preplah pa je tamkajšnjim ministrom očitno dal misliti, saj so se sestali na sestanku in določili, kako bodo potekale stvari, ko bo kraljica umrla. Med drugim so se dogovorili tudi o tem, kdaj bo premier države novico sporočil svetu in kako bo potekal sestanek kraljevega sveta, ki ga sestavlja 600 članov. Žalovanje naj bi trajalo 10 dni, kraljičine posmrtne ostanke pa bodo za 4 dni prepeljali v  Westminster Hall.

 

Komentarjev 11
  • Lovebites 14:41 05.julij 2018.

    Kako korist sploh imajo od kraljice in njenega krdela,razen da drzavo letno stane na stotine milijonov funtov.Pa da se Katka,Meghan in njuna dva priveska slinita okoli po bolnisnicah,dobrodelnih ustanovah in se veselo smejita z na smrt bolnimi otroci.Izprijeno.Pa Korl s ...prikaži več Kamilo in njuno afnanje in blebetanje.Saj samo potujejo in trobezljajo na nekih prireditvah.V cem je poanta?Je ni.Delajo pa nic,prezivljajo jih davkoplacevalci,Lizika pa med najbogatejsimi na svetu.WTF?????Kje je tu logika?

  • straniscar 09:27 05.julij 2018.

    Bog te živi kraljica!