Magazin > VIP
6045 ogledov

Harry in Meghan: Je bil prazen stol res namenjen Diani?

poroka, meghan markle Epa
Komu je bil namenjen prazen stol zraven princa Williama?

Gledalci so secirali vsako podrobnost kraljeve poroke, tako ni ostal spregledan niti prazen stol, ki je bil postavljen najbližje princu Harryju. Na Twitterju in v medijih so se pojavile govorice, da je bil stol v kapeli St. George ob poročni priči, princu Williamu, prazen, ker so se s tem poklonili pokojni princesi Diani, a razlog tiči drugje in ni tako sentimentalen. Stol so namreč pustili prazen, da nihče ni oviral razgleda na obred kraljici Elizabeti II, ki je sedela tik za tem stolom. 


Po protokolu se pred monarhom nikoli nikogar ne posede. Na poroki Kate in Williama, leta 2011, je kraljica sedela v prvi vrsti, zato te težave ni bilo. Sicer sedenje v drugi vrsti ni znak nespoštovanja, pač pa je v nekaterih primerih razgled boljši iz druge vrste. Tudi v primeru sobotne poroke si je kraljica zaželela prav teh sedežev, ki so v kapeli st. Georga menda njeni najljubši. Prav tako je v drugi vrsti sedela Meghanina mama Doria Ragland, le na drugi strani kapele, ker jo je iz tistega kota kamera bolje ujela. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice