Magazin > VIP
10750 ogledov

To sta Harry in Meghan podarila svojim gostom

meghan markle
Poroko princa Harryja si je lahko znotraj obzidja gradu Windsor ogledalo 2640 oseb, vsaka je dobila darilno vrečko.

Harry in Meghan nista bila edina, ki sta se v soboto lahko razveselila daril. Vojvoda in vojvodinja Sussexa na svoje goste namreč nista pozabila in jima v zahvalo, da so se udeležili njune poroke, podarila darilno vrečko, v kateri je bil zlat kovanec iz čokolade z inicialkami para, steklenica vode, spominski magnet za hladilnik in bon z 20-odstotnim popustom na nakup v trgovini s spominki v gradu Windsor.

Harry in Meghan sta usodni "da“ dahnila v kapeli gradu, pred njima se je na tej lokaciji od leta 1863 poročilo 15 kraljevih parov. Poroka je bila sproščena, med drugim so v kapeli zapeli pop pesem Standy by me, kar na kraljevih porokoh nikakor ni v navadi, veliko prahu je dvignil škof iz Čikaga s svojo zabavno pridigo.

Več o dogodku lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 2
  • smejka 16:35 21.maj 2018.

    miki1234...ni vam potrebno brati in tudi nikogar žaliti.Predvidevam, da imate čas, zato začnite raziskovati.Pa ne kaj pišejo novinarji(ker tega ne marate), temveč tiste temne, skrite zadeve.Hvala.Bom prebrala.

  • miki1234 13:52 21.maj 2018.

    a se lahko že enkrat zresnite pa nehate pisat znova in znova o teh puhoglavih privilegirancih. to nobenega pri zdravi pameti ne zanima... je pa res odlična tema, da se skrijejo packarije v ozadju, katerih si ne upate raziskat, kaj šele obelodanit.