Magazin > VIP
37888 ogledov

Profesor razrednega pouka postal vroči član našega popularnega banda!

Mambo Kings Instagram
Z njim ciljajo na novo, mlajšo generacijo občinstva.

Mambo Kingsi imajo novega člana, 28-letnega Tilna Tomšiča, s katerim ciljajo na mlajšo generacijo oboževalcev, podobno kot so to z Jernejem Tozonom pred leti naredili Čuki.

A tudi zvesti oboževalci ne bodo prikrajšani, kljub temu da se je vodja banda Aleš Bartol lansko leto posvetil novemu poslu, odprl je namreč hotel, več o tem TUKAJ. Aleš še vedno ostaja vodja banda, občasno pa bo seveda prisoten tudi na odru. 

Mambo Kings | Avtor: Arhiv skupine Arhiv skupine

"Tilen je odličen klaviraturist, priden, izkušen in o njem vse najboljše. Je za novo generacijo oboževalk. Vse prejšnje avdicije so bile neuspešne, nato pa je naš harmonikar Blaž Brudar (na fotografiji spodaj) predlagal Tilna, ki je ravno zapuščal svoj prejšnji band," je za Žurnal24 razkril Bartol.

28 let stari glasbenik prihaja iz Pivke in je zelo nadarjen umetnik. S prvim januarjem je postal stalni član zasedbe, in je že prestal ognjeni krst na nakaj privatnih zabavah. Tilen je sicer mag. prof. razrednega pouka, a kot učitelj nikoli ni delal, pravi, da je to "rezervni načrt", sicer pa se vidi v glasbi. 

Mambo Kings | Avtor: Arhiv skupine Arhiv skupine

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice