Magazin > VIP
6316 ogledov

Prva fotografija iz bolnišnice: Tako je srbski pevec videti en mesec po nesreči

darko lazić
Darko Lazić mora shujšati za 40 kilogramov.

23. oktobra je priljubljeni srbski pevec Darko Lazić doživel hudo prometno nesrečo. Njegovo stanje je bilo nekaj dni kritično, saj je imel notranje krvavitve. Zdravniki so mu odstranili vranico, pred dvema tednoma pa je imel 27-letnik, ki je bil v času nesreče pod vplivom alkohola, še poseg na kolku. Da bi bilo okrevanje po tej operaciji hitrejše, so mu zdravniki svetovali, naj shujša za 40 kilogramov. Darko se namreč še vedno ni postavil na noge. Okrevanje sicer otežuje tudi abstinenčna kriza, saj naj bi imel pevec težave z drogami, poročajo mediji.

darko lazić | Avtor: Instagram Instagram

Včeraj je odjeknila vest, da se mladi zvezdnik bori z zelo visoko vročino, ki bi lahko nastala zaradi bakterijske okužbe. Se pa Darko očitno počuti že malo bolje, saj je z mamo Branko, ki mu vsak dan stoji ob strani, posnel skupno fotografijo in jo objavil na Instagramu. Ker so mu zdravniki prepovedali uporabo telefona, se je svojim oboževalcem javil na materinem profilu.

Mladeniča pa je zadela še ena slaba vest. Zapustilo ga je dekle, ker ni moglo več gledati, v kakšnem slabem stanju je.

Darku želimo hitro okrevanje.

darko lazić Magazin Srbski pevec: Pred njegovo bolnišnično sobo dežurajo 24 ur na dan

 

Komentarjev 6
  • mari87 17:01 22.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef. obiščite tukaj=====>>>> www.WebJob33.Com

  • Fulmmer 14:13 22.november 2018.

    Pevec ali pivec?

  • perhan63 13:36 22.november 2018.

    koga briga srbski zafiksanec kot samo kolarjevo...