Magazin > VIP
41 ogledov

Prvi javni poljub Jen in Justina

Jennifer Aniston, zvezda na pločniku slavnih
1/10
Reuters
Jennifer Aniston je včeraj dobila svoj kotiček na hollywoodskem pločniku slavnih.

Igralka Jennifer Aniston, nekdanja "prijateljica", je že desetletja zvezda, včeraj pa je dobila svojo zvezdo tudi na hollywoodskem pločniku slavnih. To čast je z njo praznoval tudi njen ponosni partner Justin Theroux, ki si je ob tej priložnosti od hollywoodske lepotičke prislužil velik poljub. Dogodek je spremljal tudi igralkin oče John, ki je prav tako igralec. Z Jen so se veselili tudi njeni soigralci, Adam Sandler iz filma Moja neprava žena ter soigralki iz Wanderlusta Malin Akerman in Kathryn Hahn.

Anistonova je že pred tem priznala, da se počuti "izredno počaščeno, živčno in vznemirjeno", da so jo počastili z zvezdo na slavnem pločniku. "Iskreno povedano – vse skupaj se mi zdi zelo nadrealno," je pojasnila. "Tukaj sem se rodila, in ko smo bili majhni, smo bili vznemirjeni že ob tem, da smo prišli sem in si ogledovali imena. Res je nekaj posebnega, ko si predstavljam, da bom tudi sama med njimi. Zabavno je," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.