Magazin > VIP
35 ogledov

Pustila ga je čakati pred oltarjem

Kim Kardashian, Kris Humphries Flynet
Kim in Kris sta se med obredom spomnila na njenega pokojnega očeta in njegove pokojne stare starše.

Sanjski obred Kim Kardashian in Krisa Humphriesa je bil načrtovan ob šesti uri zvečer, vendar je nevesta zamudila kar 37 minut, zato je bil Kris že malce prestrašen, ali se bo sploh prikazala, vendar je negotovost izginila, takoj ko je zagledal bodočega tasta, Kiminega očima Brucea Jennerja.

Mladoporočenca sta se med poročnim obredom spomnila na nevestinega preminulega očeta Roberta Kardashiana in ženinove stare starše. "Zelo si želim, da bi bil moj oče danes tukaj in me pospremil do oltarja, vendar vem, da je na svoj način prisoten, saj čutim njegovo ljubečo bližino. Oče, rada te imam in pogrešam te," je med obredom prebrala Kim.

Obred je sledil krščanski tradiciji, vodil pa ga je pastor Krisove družine Joel Johnson. Poročno slavje je potekalo v drugem šotoru kot obred, mladoporočenca Humphries pa sta prvič kot mož in žena zaplesala na pesem Robina Thicka Angels. Svate je s kulinaričnimi dobrotami razvajal slavni kuhar Wolfgang Puck.

Nekaj videoutrinkov s sanjske poroke si lahko ogledate tukaj: http://uk.eonline.com/videos/index.jsp?edition=uk

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.