Magazin > VIP
15502 ogledov

Radikalno: Conchite Wurst ne boste prepoznali

Conchita Wurst
1/2
Facebook
Še vedno ima brado, ampak …

Nekdanja zmagovalka Evrovizije, Conchita Wurst, je na gala prireditvi Life Ball na Dunaju šokirala prisotne. No, šokirala je tiste, ki so jo prepoznali in teh verjetno ni bilo veliko.

Pevka se je namreč odločila za radikalno spremembo videza. Sedaj ni več dolgolasa temnolaska s temno brado, ampak blondinka s kratkimi lasmi in svetlo brado. Odzivi na družbenih omrežjih so mešani – nekateri menijo, da je sedaj videti fanatično, drugim je bila bolj všeč prej, vsekakor pa je vse svoje sledilce šokirala.

conchita wurst | Avtor: Instagram Instagram

Conchita je sicer pred kratkim razkrila, da je okužena z virusom HIV. Zakaj se je odločila o tej temi spregovoriti za javnost, lahko preberete na tej povezavi:

Conchita Wurst Magazin Conchita Wurst razkrila, da je okužena z virusom HIV

 

Komentarjev 6
  • Pepe007 08:00 05.junij 2018.

    V članku je napačna raba ženskih oblik besed za osebo moškega spola.

  • zafowula 16:19 04.junij 2018.

    Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili € 29624 spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svoboden, tudi neverjetna karieraa v življenju .... Oglejte si več tukaj ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

  • perhan63 14:42 04.junij 2018.

    irena kolar je plačana presstitutka z mavrične strani