Magazin > VIP
13857 ogledov

Razhod Cooperja in Shayk: Lady Gaga se je na koncertu spozabila

lady gaga, bradley cooper, irina shayk
Prva objava Irine Shayk po objavi novice, da sta se z igralcem Bradleyjem Cooperjem razšla.

Že nekaj časa se je govorilo, da je ljubezni med Bradleyjem Cooperjem in Irino Shayk konec, sedaj pa je prišla potrditev.
Poznavalec je reviji People potrdil, da je zveze konec. Par je vedno več časa preživljal narazen in se čustveno oddaljil. Bradleyja naj bi vse bolj zanimala duhovnost, Irina pa si je želela več zabave. Ljubezen sta poskušala rešiti, a jima žal ni uspelo.

lady gaga, bradley cooper, irina shayk Magazin Bradley in Irina le priznala, da je razmerja konec

Da v njuni zvezi, v kateri se jima je rodila hčerka, škripa, se je začelo govoriti že lansko poletje, saj naj bi igralec veliko časa preživljal z Lady Gaga, s katero sta posnela uspešnico Zvezda je rojena. Irina naj bi bila zaradi tega besna, situacija pa naj bi se poslabšala po Oskarjih, na katerih sta zvezdnika skupaj zapela pesem Shallow. Njun nastop je bil zelo čuten, kar je še dodatno spodbudilo zlobno jezike.

Brad in Irina sta se ovila v molk. Rusinja je na Instagramu objavila fotografijo, ki po mnenju mnogih pove več kot tisoč besed. Gre za oglas za modno znamko Falconeri. V ozadju je led, Irina pa osredotočeno in samozavestno zre v kamero. Videti je nedostopna in mirna. Gre za sporočilo Bradleyju in svetu, da je prav nič ne more odvrniti od sreče?

irina shayk | Avtor: Profimedia Profimedia

Sporočilo Lady Gaga

Bo Hollywood kmalu proslavljal novo slavno ljubezen? Bomo videli. Lady Gaga, ki se je kmalu po podelitvi Oskarjev poslovila od svojega zaročenca, je imela v Las Vegasu koncert. Pred pesmijo Shallow je imela za svoje oboževalce sporočilo. "Bodite prijazni ali pa se jeb***,“ je povedala v mikrofon.

Oskarjevka so govorice, da je razlog za konec zveze, očitno ujezile.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • NeAnonimni 09:38 11.junij 2019.

    Shayk si je želela zabave in zdaj je Brad kriv.