Magazin > VIP
44052 ogledov

Razkritje (Poroka na 1. pogled): Damir ima psihične težave, Blaževe bivše bodo delale težave

poroka na prvi pogled Planet TV
Gost v zadnji oddaji Poroke na drugi pogled je bil vedeževalec Blaž.

Špela Grošelj, Miha Hercog in Tanja Kocman so tokrat v oddaji Poroka na drugi pogled gostili vedeževalca Blaža, ki si je dobro ogledal pare letošnje sezone šova Poroka na prvi pogled. Kot je povedal, se bodo vsi pari razšli, le Roku in Vlasti kaže dobro, kar bi vam zagotovo povedali vsi, ki spremljajo šov.

Sicer pa je Blaž izustil kar nekaj "pikantnih".

Za Meri in Žana je povedal: "Sem pogledal. Katastrofa. Nista za skupaj. Žana sem spoznal pred dvema dnevoma. Je perfekcionist, je simpatičen, ona meni ni simpatična. Niti zobje. To bi morala najprej urediti, ker vem, da njemu to ne paše ... Mene ne motijo zobje, njega bodo. Nikoli ne bosta skupaj." Blaž je še dejal, da je težava v njej, ker ni prava zanj. "On je resen, perfekcionist, ona pa živi v svojem svetu." Žan po njegovih besedah potrebuje bolj ženstveno žensko, njo pa vidi s tujcem. 

Pod drobnogled je vzel tudi Damirja in Anito, ki sta nepričakovano prekinila eksperiment. "Nihanje v razpoloženju, pri njem težave s psiho izpred štirih, petih let. Ne ve točno, kaj bi rad, hitro se je zaletel vanjo. Ko je dobil, se je ustrašil. Zjamrana sta. Malo več energije. Sta primerna in sorodni duši, ne najdeta pa skupnega cilja." Damir si po vedeževalčevih besedah zveze želi bolj kot Anita, je pa užaljen. "Ne paše mu sedeti na kavču. Raje bi se veselil. Ona prehitro zameri, misli, da se vse vrti okoli nje. Je preveč občutljiva. Če bi se pogovorila, če bi bila bolj odločna, bi lahko bila skupaj."

Zanimivo je bilo tudi njegovo videnje Tine in Blaža. "Na začetku sem jo imel za tečno, sedaj pa mi je simpatična, morda preveč kaže svoja čustva. On je zakompliciran, socialni status mu veliko pomeni, ne bosta se ujela na področju kariere. Energetsko ne pašeta skupaj, vizualno pa. Veliko bi morala delati na sebi, če bi hotela biti par, težave pa bodo bolj iz njegove strani, tudi iz preteklosti zaradi bivših žensk. Ona je spontana, sveža, svobodna in bi rada šla v zvezo, on pa bo njo začel dr**** v glavo. Ukazoval ji bo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.