Magazin > VIP
3323 ogledov

Rene iz Bara: S prijateljem prišla na zanimivo idejo

Rene Šantič Planet TV
Kaj danes počne Rene Šantič iz Bara.

Rene Šantić je pred nekaj leti nastopil v šovu Bar, ki so ga predvajali na Planet TV. Med gledalkami je bil zelo priljubljen, tudi zaradi svojega izklesanega telesa. Za svoje telo Rene še vedno pridno skrbi, čeprav ima polne roke dela. Redno je zaposlen pri podjetju Proteini.si, ukvarja pa se tudi s snemanjem videov in fotografiranjem.

To pa še ni vse. Pred dobrim mesecem je s prijateljem začel prodajati proteinski sladoled Double R, ki ga bodo veseli tisti, ki hujšajo. "Idejo za to sva imela že pred tremi leti. V "zafrkanciji“ je bilo rečeno, da se bomo lotili tega izziva, saj takšnega izdelka še ni na trgu. Leto in pol nazaj pa smo začeli z realizacijo – iskanjem recepture, dobaviteljev … Sedaj ga že prodajamo. Obstajajo trije okusi – jagoda, vanilja in čokolada. Lonček, 125 mililitrov, stane med 2,90 in 2,99 evra. Posebnost tega sladoleda je, da ima za razliko od drugih zelo malo sladkorja in maščob, na porcijo pa dobite kar 16 gramov sirotkinih beljakovin.“

Rene je s prodajo sladoleda v prvem mesecu zadovoljen. "Ni nekega velikega presežka, ni pa slabo. Zlata sredina,“ nam je za konec še povedal nekdanji Barovec.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.