Magazin > VIP
9965 ogledov

Reševalci nimajo več upanja, za pevca je prepozno

Daniel Küblböck Epa
Iz Kanade prihaja žalostna vest.

Reševalne ekipe, ki so od nedelje iskale pogrešanega nemškega pevca Daniela Küblböcka, so sporočile, da so iskanje prekinile. Že včeraj je bilo jasno, da je verjetnost, da je 33-letnik, ki je skočil s križarke v 10 stopinj mrzlo morje pred obalo Kanade, še živ zelo majhna. 

Iskale so ga štiri ladje in tudi dve letali. »Do sedaj nismo našli znakov življenja. Na podlagi možnosti za preživetje v vodi s tako nizko temperaturo smo sprejeli težko odločitev, da iskanje prekinemo,« so povedali odgovorni. 

Ladja je bila na poti iz Hamburga v New York. 

Zakaj je storil samomor?

Nemška javnost se še vedno sprašuje, zakaj si je zvezdnik, ki je zaslovel s šovom Deutschland sucht den Superstar, vzel življenje. Daniel je na družbenem omrežju pred dvema meseca zapisal, da ima zdravstvene težave, avgusta pa je s svojimi sledilci delil negativne izkušnje z igralsko šolo, ki jo je obiskoval od leta 2015. »Še vedno nisem prebolel bolečin zadnjih mesecev. Ta večmesečni mobing v mojem razredu je strl mojo dušo. Več tednov sem moral v visokih petkah hoditi po kamenju, nato so mi uničili kostume in me obtožili sabotaže, ko je nekdo po tehnični opremi polil vodo. Že več let sem v šovbiznisu. Tega mi res ni treba. Najhujše pri vsem tem pa je, da naša učiteljica ni ukrepala,« je zapisal na družbenem omrežju. 

Šola je njegove očitne zavrnila. 

Daniel Küblböck Magazin Za nemškega zvezdnika zelo malo upanja
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.