Magazin > VIP
59 ogledov

Resnica o ljubezni Williama in Kate

Catherine in William naj bi bila že na poti domov. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
William in Kate, ki sta danes srečno poročena, naj bi svojo ljubezensko zgodbo pravzaprav začela, ko je princ na dražbi "sužnjev" za svojo bodočo ženo odštel 200 funtov.

Ljubezenska zgodba princa Williama in Kate Middleton naj bi se začela na modni reviji marca 2002, ko je Kate v prosojni obleki osvojila srce svojega princa. Tako je vsaj veljalo do sedaj. V resnici pa naj bi Kate osvojila Williama že mesece prej in zgodba bi se pravzaprav lahko imenovala od Williamove "sužnje" do Williamove žene. Novopečeni vojvoda cambriški naj bi namreč novembra 2001 na dobrodelni dražbi "sužnjev“ na zabavi s tematiko Harryja Potterja zanjo odštel 200 funtov oziroma 224 evrov, je razkrila Laura Warshauer, ki je prvo leto na Univerzi St. Andrews stanovala z njima.

"Spomnim se, da sta Kate in William ves večer plesala skupaj. Bila je dobrodelna dražba, kjer si lahko dal ponudbo za osebo za en dan in Will je plačal 200 funtov za Kate. Že takrat je obstajala neka povezava med njima. Med njima je bila vedno neka naravna kemija in jasno je bilo, da je Will vrgel oko na Kate."

Kate ga je rešila iz neprijetne situacije
Laura pa je z javnostjo delila še eno zgodbo o slavnem britanskem paru iz njihovih študentskih dni. "Spomnim se študentske zabave, ko je neko dekle pristopilo k Willu in mu ni dalo miru. Poskušala ga je zapeljati in ni popustila. Bil je zelo vljuden do nje, vendar je bilo hkrati jasno, da si želi, da bi ga pustila pri miru. Stali smo okrog in opazovali ter se spraševali, kako bi pomagali Willu iz te nerodne situacije. Nenadoma je k njemu na najbolj naraven način pristopila Kate in ga objela. Willu je to dalo priložnost, da se je obrnil k dekletu in rekel: 'Oprosti, imam dekle.', medtem ko je pokazal na Kate. Bila je edino dekle v prostoru, ki je to lahko izpeljala tako zlahka," je povedala Laura.

Spomine izlila v pesem

Laura je svoje spomine na prvo leto na univerzi izpovedala v pesmi z naslovom To Will and Kate, Meet Me at Exit 109, v kateri govori o Williamu in Kate kot zabavnem paru, ki je pil vino iz plastičnih kozarcev in na tleh jedel lazanjo s sošolci. "Oba sta neverjetno topla, trezna človeka, ki jima je resnično mar za druge," je še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.