Magazin > VIP
172 ogledov

Resničnostni šovi, misice in Zrnec

Prva sezona slovenskega Big Brotherja je pripadla Andreju, ki se je že vrnil v A Žurnal24 main
V Sloveniji je življenje v letu 2007 teklo ravno tako kot po svetu. Spremljali smo resničnostne šove, dobili veliko misic in še bi lahko naštevali.

V prvem Big Brotherju na naših zaslonih je slavil Andrej Novak, ki je svojo mladost preživel v Avstraliji. Še posebej vroče je bilo dokler je bila med tekmovalci Jasmina, ki je z veseljem razkazovala svoje čare. Jeseni pa je na zaslone prišel drugi resničnostni šov Kmetija. Tekmovalci so na kmetiji živeli brez sodobnih pripomočkov, tekoče vode in elektrike. Prvič se je zmage veselila ženska tekmovalka. V finalnem dvoboju je Daša premagala Biljano in se tako okitila z naslovom prve ženske zmagovalke resničnostnih šovov pri nas. Gledalci so največ glasov namenili Klemenu, ki je domov odpeljal avtomobil.

Naraščaj

Jure in Alenka sta se po dveh deklicah razveselila dečka.

 
Alenka Tetičkovič je prvič postala mamica. Mala Toja je pokukala na svet konec marca. Tretjega otroka se je razveselil tudi Vili Resnik , ki se je preselil v okolico Nove Gorice, kjer si je skupaj z novo partnerko ustvaril prijeten dom za svojo mlado družinico. Drugega otroka je rodila Pia Zemljič , ki letos blesti v Petelinjem zajtrku. Malemu Vorancu se je pridružil France . Sestrici Alina in Anika Košir sta dobili bratca Jalna . Jalen je tretji otrok Jureta in Alenke Košir . Zakonca upata, da bo njuna hiša na Bledu kmalu dokončana, da se bo družinica lahko preselila. Sina Nikolo je dobil tudi naš košarkar Radoslav Nesterovič , ki si kruh služi v Ameriki. Aljaž je razveselil televizijca Uroša Slaka in Petro Kerčmar , ki se kmalu vrača na televizijske zaslone. Rodila je tudi bivša plavalka Alenka Kejžar . Deklico sta s soprogom poimenovala Magdalini . Čuk Marko Vozelj se je skupaj z ženo Tino razveselil druge hčerke, ki sta jo poimenovala Zala . Nekdanja voditeljica Janja Sodja in Ladeja Godina sta rodili svojega tretjega otroka, igralka Aleksandra Balmazovič pa še pred koncem leta pričakuje svojega prvega, pevka Sendi pa drugega otroka.

Tekmovanja za miss

Tjaša Kokalj je na tekmovanju Miss Universe postala najlepša Evropejka. © BOBO

 
Kot vsako leto je tudi letos potekal izbor za Miss Slovenije. Letošnja miss je postala Tadeja Ternar , ki je Slovenijo zastopala na tekmovanju za miss sveta. Zmagala je Kitajka Zi Lin Zhang . Miss Universe je postala Tjaša Kokalj , ki se je na finalni prireditvi v Mexicu City uvrstila med 15 najlepših in postala najlepša Evropejka na tekmovanju. Miss Hawaiian Tropic je postala Tina Gaber , Miss Hit Stars Sara Frančeškin , Miss športa pa Natalija Waldhuber . Izbirali smo tudi lepo sosedo, ki je letos Ines Turk , in Supermodel Slovenije Ines Dragišič .

Ena naših najbolj aktivnih misic Iris Mulej se je razšla s svojim Juretom . Končala se je tudi zveza Erazma Pinterja z Danijelo . Erazma pa so že videli v družbi nove lepotice. Samska je tudi Miss Universe 2006 Nataša Pinoza . Konec je zveze med lepotico Sabino Remar in hokejistom Gregorjem Polončičem . Našla pa sta se Rado Mulej in Katarina Jurkovič .

Najbolj opazovana

Kdaj bo Urška napovedala poroko?

 
Na slovensko sceno je stopila tudi Urška Bačovnik. Kljub zadržanim korakom in nepripravljenosti na odgovarjanje o zasebnih stvareh so mediji opazovali njene javne nastope in čakali na kakšno bolj sočno izjavo. In so le dočakali. Bačovnikova je na dan predsedniških volitev namignila, da se nam obeta poroka. Govorice o tem zlepa nočejo potihniti, še posebej potem ko so na prstancu leve roke opazili prstan, ki bi lahko bil zaročni. Nekateri napovedujejo, da nas čaka marčevska poroka in naraščaj, a na to bo treba še počakati.

Tuji zvezdniki v Sloveniji

Obiskal nas je raper 50 Cent , ki je čez Slovenijo potoval v Zagreb. V enem od ljubljanskih barov je nastopila njegova spremljevalna skupina G-Unit, v VIP prostoru pa je 50 Cent spremljal koncert v družbi številnih lepih deklet. Pevec ni bil ravno najbolje razpoložen, saj je na poti izvedel slabo novico, a je kljub temu presenetil vse zbrane. V enem trenutku je 50 Cent splezal čez ograjo na oder in zapel svojo pesem In da club.


50 Cent je bil navdušen nad slovenskimi dekleti. © Dejan Mijovič

 
V Sloveniji se je mudil tudi Ben Affleck , ki je prišel na povabilo Dinners Cluba. Igralec je na letališču pristal pol ure pred napovedanim prihodom in se tako izognil novinarjem, ki prav tako niso bili povabljeni na glavno prireditev.

Leto Jurija Zrneca
O Viktorjih se je letos veliko govorilo. Pa ne toliko zaradi nagrad kot zaradi voditelja, ki je zopet opravil odlično nalogo. Viktorja za televizijsko osebnost je prejel Lado Bizovičar , za radijsko osebnost Špela Močnik , glasbenega izvajalca pa Siddharta . Med viktorji, ki jih je podelila strokovna akademija, naj omenimo viktorja za obetavno medijsko osebnost, ki ga je prejel Jure Godler , za voditelje zabavne tv-oddaje, ki ga je prejel Lado Bizovičar in za voditelja informativne oddaje, ki ga je prejel Slavko Bobovnik . Viktorja za življenjsko delo je dobil Jože Hudeček .

Jurija in Sabino je poročil ljubljanski župan Zoran Janković. © Anže Petkovšek

 
Jurij Zrnec je vodil prireditev, ki je bila polna duhovitih skečev, ki so gledalce v dvorani in pred televizijskimi sprejemniki spravljali v smeh. V jeseni sta Jurij in Lado Bizovičar združila moči in gledalcem ponudila novo zabavno oddajo, v kateri ostajata zvesta svojemu stilu in s katero želita zabavati svoje gledalce. Prvi septembrski dan pa je bil za Jurija še posebej pomemben, saj je pred matičarja popeljal svojo Sabino .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.