Magazin > Film & Glasba & TV
59 ogledov

Režiser Top Guna imel neozdravljivega raka

Tony Scott
1/4
FameFlynet
Britanski filmski režiser Tony Scott, ki se je med drugim podpisal pod sloviti film Top Gun, je včeraj naredil samomor. Imel je neozdravljivega raka na možganih.

Mrliški oglednik je potrdil, da je včeraj umrl režiser Tony Scott. Brat prav tako priznanega režiserja Ridleyja Scotta je svoje življenje končal s skokom z mostu Vincent Thomas v Los Angelesu. Most, s katerega se je vrgel, je bil večkrat prikazan tudi v številnih filmih. Slavni režiser je imel neozdravljivega raka na možganih, je razkril neimenovani vir za ABC News.

Reševalci, ki so našli truplo 68-letnika, so pojasnili, da so v njegovem avtomobilu, ki je bil parkiran v neposredni bližini mostu, našli list s kontaktnimi informacijami, poslovilno pismo pa so odkrili v njegovi pisarni, poroča Fox News. Priče so razkrile, da je Tony v smrt skočil brez oklevanja. Sprva so se sicer pojavile govorice, da se je režiser za smrt odločil zaradi zakonskih težav, saj je bil na robu ločitve od žene Donne, kar naj bi ga pahnilo v hudo depresijo. Tony je za sabo poleg žene pustil tudi dvojčka, Franka in Maxa. Žalostno vest je potrdil tudi Tonyjev publicist, Simon Halls, ki je dodal: "Tonyjeva družina vse prosi za razumevanje in spoštovanje njihove zasebnosti, saj so to zanje težki časi."

Scott se je podpisal pod številne znane filme, kot so Top Gun, Dnevi grmenja, Policaj z Beverly Hillsa 2, Poslednji skavt, Vohunske spletke, Telesni čuvaj, Državni sovražnik, Ugrabitev metroja Pelham 123 in Neustavljiv.

Od slovitega režiserja se je že poslovil režiser Ron Howard, ki je na Twitterju zapisal: "Nič več filmov Tonyja Scotta. Tragičen dan."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.