Magazin > VIP
51502 ogledov

Robert Erjavec: Po smrti vlomili v njegovo hišo in avto

Robert Erjavec Mediaspeed
Nepridipravi naj bi vlomili v hišo pokojne radijske in televizijske osebnosti, Roberta Erjavca, ki je umrl v noči na nedeljo.

Slovenija je ovita v črnino. V petek je odjeknila vest, da nas je 64. letu starosti zapustil Sašo Hribar, v noči iz sobote na nedeljo pa je umrl še radijski voditelj in vremenar na POP TV, 52-letni Robert Erjavec. Za oba je bil usoden infarkt. 

Tako kot nesreča tudi nepridipravi nikoli ne počivajo. Po pisanju novinarke Slovenskih novic Moni Černe naj bi le nekaj ur po Robertovi smrti vlomili v njegov dom v kraju Veliki Slatnik na Dolenjskem in v njegov avto. Ukradli niso nič, nastala pa je premoženjska škoda. Kaj je ali so nepridipravi iskali, ni znano, vir pa je Slovenskim novicam namignil, da je imel Erjavec, ki je bil spoštovan novinar, veliko informacij o dogajanju na Dolenjskem. "Podatke, za katere si posamezniki ne želijo, da pridejo še v druge roke," pravi.

Hribarjeva in Erjavčeva smrt je pretresla Slovence, še zlasti tiste, ki so ju dobro poznali. Tako se je od Roberta pred kamero poslovila vremenarka Špela Jerebto pa sta o Sašu povedali njegovi tesni sodelavki. 

Za Roberta je na POP TV potekala žalna slovesnost. "Strti od žalosti smo se na žalni seji poslovili od našega Robija Erjavca. Ob veliki bolečini nam je še tiste zadnje solze, ki jih do danes še nismo izjokali, v oči, s svojimi ganljivimi besedami iz strtih src priklical naš Jani Muhič. Nikoli te ne bomo pozabili, dragi Robert," so zapisali ob fotografijah. 

Komentarjev 4
  • Ender3 18:49 14.september 2023.

    Zakaj je na vsa vprašanja preminulih kot vzrok smrti naveden infarkt. Robi in Sašo sicer nista bila na to imuna ampak, kakšne opozorilne predznake bi zagotovo imela. Bila sta dovolj izobražena in podučena, da bi to zaznala..Med spanjem in počitkom ...prikaži več srce ni ravno pre/obremenjeno..

  • Boris 12:48 14.september 2023.

    Klasičen način "dela" določenih skupin. ne rabim kaj več rečt.