Magazin > VIP
91 ogledov

Robi o Almi in Iryini: "Sploh ne vem, zakaj sta bili v komisiji"

Robert Dežutelj voyo.si
"V prvi vrsti me ni zanimala nagrada, vendar so komentatorji stalno ponavljali, da smo v boju za veliko nagrado 100 tisočakov," je nad konceptom šova razočaran eden izmed tekmovalcev, 31-letni Robert Dežutelj.

Za Žurnal24 nam je mladi kuhar zaupal tudi svoje mnenje o komentatorjih: "Mislim, da bi Alma in Iryna najrajši videli, da bi se med seboj vsaj enkrat vsi med seboj skregali. Glede njiju je moje mnenje sicer sledeče – sploh ne vem, zakaj sta bili v komisiji. Karim pa je car. V prvi vrsti me sploh ni zanimala nagrada, vendar so komentatorji stalno ponavljali, da smo v boju za veliko nagrado 100 tisočakov ..." 

"Na koncu so iz šova Gostilna išče šefa res naredili Big Brotherja"

"Polovico stvari sploh niso prikazali … Na koncu so iz šova Gostilna išče šefa res naredili Big Brotherja. Meni osebno pa je bilo v prvi vrsti pomembno kuhanje in za tem še vedno stojim," pojasnjuje 31-letni Robi, sicer oče dveh otrok in ob tem dodaja: "Žal mi je, da me v šovu niso prikazali v celoti, kdo in kaj sem. Vendar vsi, ki me poznajo, vedo, da sem zelo čustven. V šovu nikoli nisem igral ali česar koli spreminjal. Prišel sem po znanje in veliko sem pomagal vsem sotekomovalcem. Najbolj pa sem podpiral Blaža, kar mislim, da lahko on samo potrdi. Nanj sem se res navezal. Z njim imam poleg Mida tudi največ stikov po odhodu iz šova. Onadva se mi zdita res 'vav'."

Cilj je realizacija dobrodelnih kulinaričnih dogodkov

Njegove nadaljnje vizije so kuharski projekti, tudi v kombinaciji z Blažem, večinoma naj bi bili realizirani v gostilni Ponvica, kjer je Robi tudi zaposlen. "Moj cilj pa je tudi realizacija kakšnega izmed dobrodelnih kulinaričnih dogodkov. V prvi vrsti za otroke, katerim bi želel pripraviti zdrave in hkrati malo drugačne jedi, kot jih dobijo v šoli. Del svojega denarja sem v preteklosti tudi že podaril otrokom za malico," še izvemo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.