Magazin > VIP
30 ogledov

Rodili so se ...

celine dion
1/28
Žurnal24 main
Krog življenja zvezdnikov ne obide. Kot vsako leto so tudi letos na svet pokukali številni mali nagajivčki.

Velika želja se je izpolnila kanadski pevki Celine Dion. Po več neuspelih poskusih umetne oploditve jima je z možem sreča tokrat le stala ob strani. Zdravniki so jima sprva sporočili, naj se pripravita, da bosta previjala kar tri male ritke, a je pevka enega od otrok v prvih mesecih nosečnosti izgubila. Nosečnost so zdravniki vse od konca budno spremljali in 23. oktobra na svet pomagali fantkoma Eddyju in Nelsonu, ki ju je doma pričakal starejši bratec Rene-Charles.

Še ena hčerka je razveselila igralca Matthewa McConaugheyja, poimenovali so jo Vida Bardot. Deklico ima tudi igralec Mark Wahlberg, za katerega je to četrti otrok. Tretjega sina je konec januarja dobil tudi Will Ferrell. V vlogi dedka se od februarja dobro znajde Jim Carrey, čigar hči Jane je mamica malega Jacksona. Mamici sta letos postali dve znani lepotici. Claudia Schiffer je maja rodila deklico Cosimo Violet. Monica Belluci, ki je decembra obiskala Ljubljano, ima tudi deklico Leonie.

Povečali sta se tudi družini Kevina Costnerja in Lancea Armstronga. Costner je junija postal sedmič očka, deklici je ima Grace Avery. Pet otrok ima Armstrong. Oktobra je namreč postal očka Olivie Marie.

Mogoče najbolj presenetljiva je bila novica, da je očka mladi nogometaš Cristiano Ronaldo. Portugalec je svet šokiral v začetku julija, ko je objavil, da se mu je rodil sin. Deček nosi ime Cristiano, zanj pa povečini skrbita Ronaldova mati in sestra. Kdo je mati otroka, uradno ni znano. Je pa novica o očetovstvu presenetila tudi njegovo spremljevalko, manekenko Irino Shayk.

Kupčke podirajo še Boris Becker, Christina Milian, Eric Dane, Jenna Elfman, Amanda Peet, Amy Adams, Sheryl Crowe, Tiffani Thiessen, Jodie Sweetin, Alicia Keys, Neil Patrick Harris, Danica McKellar, Amy Poehler, Ali Larter, Vince Vaughn.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.