Magazin > VIP
67 ogledov

Rodman odšel na kliniko za zdravljenje

Dennis Rodman Kim Džong Un EPA
Nekdanji NBA zvezdnik Dennis Rodman je po obisku Severne Koreje odšel na zdravljenje odvisnosti od alkohola.

Tiskovni predstavnik Dennisa Rodmana, o katerem se zadnje čase piše predvsem zaradi nenavadnega prijateljstva z diktatorskim severnokorejskim voditeljem Kim Džong Unom, je potrdil novico, a ni hotel izdati, na katero kliniko je Rodman odšel na zdravljenje. Poleg tega ni hotel izdati niti, koliko časa bo zvezdnik preživel tam, poroča SkyNews.

Nekdanji NBA zvezdnik se je sicer pred kratkim vrnil iz Severne Koreje, kjer je bil spet na obisku pri Kim Džong Unu, kateremu je za rojstni dan zapel Vse najboljše, ter s še nekaterimi upokojenimi ameriškimi košarkarji odigral tekmo s severnokorejsko reprezentanco. Rodmana so zaradi tega močno kritizirali, še bolj pa je šokiral, ko je izjavil, da si je Američan Kenneth Brae, ki je v Severni Koreji zaprt od leta 2012, aretacijo najbrž zaslužil. Kasneje se je za to izjavo opravičil in dejal, da je bil pijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.