Magazin > VIP
33 ogledov

"Roger ni izgubil oblasti nad vozilom"

Paul Walker FameFlynet
Iz avtomobila, v katerem sta umrla Paul Walker in njegov prijatelj, naj bi iztekala tekočina za servovolan.

Viri, povezani z avtosalonom Always Evolving, ki je bil v lasti Rogerja Rodasa in igralca Paula Walkerja, pravijo, da so na kraju nesreče videli sledi, ki kažejo na tehnično napako na avtomobilu. Kot so povedali, je iz avtomobila iztekala tekočina za servovolan. Pred zavornimi sledmi naj bi namreč opazili sledi tekočine. Po besedah virov teorija, da je Rodas izgubil oblast nad vozilom, ne drži. Zavorne sledi so se namreč pojavile tik pred telefonskim drogom, v katerega je trčil. Če bi Rodas res izgubil oblast nad porschejem, bi bile na cesti vidne sledi drsenja in ne le ravne zavorne sledi, dodajajo viri. "Roger je bil več kot odličen voznik. Namigovanja, da je izgubil oblast nad vozilom, so absurdna,“ menijo viri.

Po prvih podatkih policije je Rodas zaradi prevelike hitrosti izgubil oblast nad vozilom, to pa je po trku zagorelo. Eksplozija je bila tako močna, da so deli porscheja poškodovali stavbe, ki so bile več sto metrov stran.

Preiskava nesreče sicer še poteka. Preiskovalci preverjajo tudi možnost, da je igralec umrl med cestno dirko. V bližini kraja tragedije naj bi bila namreč cesta, ki slovi po tovrstnih dirkah.

Trčenje je ujela kamera. Posnetek lahko vidite TUKAJ.

Snemanje se bo nadaljevalo

Kot smo poročali, se je že začelo snemanje sedmega dela filmske franšize Hitri in drzni. Po neuradnih podatkih nameravajo film kljub igralčevi smrti posneti. Kdaj bodo spet začeli snemati, ni znano. Če se bodo držali načrtov, bo ekipa januarja odpotovala v Abu Dabi, kjer morajo posneti še nekaj kadrov. "Zdaj je čas za žalovanje," je povedal eden od producentov.

Filmska ekipa naj bi še preverjala, ali so spremembe scenarija potrebne.

Komentarjev 6
  • Žurnalček 08:03 05.december 2013.

    Vi ste k Popović , k je razbil Porsha pri 190 km/h pol je pa prpelu izvedenca , ki je podplačan rekel , da je bila na avtu teh. napaka. Omejitev je bila pa 70km/h. Če so Amerikanci blesav ...prikaži več , mi tlele v SLO še nismo, zato nas ne delajte trapaste.

  • manch 22:20 03.december 2013.

    Klasično napihovanje dogodka in tvezenje nekih nebuloz, da bi upravičili članek... Vi pa kopirate in se smešite zraven.Poba sta se zaletela, ker voznik ni speljal ovinka. Kaj je tu posebnega? Nista ne prva, ne zadnja. Vse ostalo ...prikaži večtalo pa je novinarski bullshit, zato vas prosim, da nehate smetiti in pustite, da človeka dostojno pokopljejo.

  • Speedy006 20:38 03.december 2013.

    Zaletel se je v drevo al pa drog. Kako potem ni zgubil oblasti nad vozilom ???