Magazin > VIP
50328 ogledov

Rok Ferengja odprl hotel, brez težav žal ni šlo

rok ferengja
1/9
Anže Petkovšek
Njegov hotel ima 18 sob. Fotografije si lahko ogledate v zgornji fotogaleriji.

Pevec skupine Rok'n'Band, Rok Ferengja, čaka na odprtje svojega hotela na Madagaskarju, kjer že več kot 20 let živi njegov brat. Prvič je državo obiskal leta 1994, tja pa se je v tem času vračal na vsakih nekaj let.

Pevec se sicer s hotelirstvom ukvarja že nekaj let. Pred 15 leti je tam odprl manjši hotel s šestimi sobami, sedaj pa je vse prenovil in razširil. Novi hotel se lahko pohvali z 18 sobami in 18 zaposlenimi.

Za posle skrbita predvsem pevčev brat in direktor hotela, ki naj bi uradno otvoritev dočakal konec tega meseca. Zaradi težav z elektriko, ki je bila prešibka, čakajo pa tudi na priključke, so lahko za zdaj odprli le restavracijo, v kateri dela francoski kuhar, ki se lahko pohvali z Michelinovo zvezdico. "Gre za bratovega prijatelja. Je sicer že v pokoju, a mu je kuhanje še vedno v veselje,“ je za naš portal povedal Feregnja in dodal, da na Madagaskarju zadeve tečejo počasneje kot pri nas. "Drugače je. Materiali so dražji, izbira je manjša. Moraš kar malo iskati. Iščeš preprogo, pa jo imajo le za 50 kvadratnih metrov in je treba čakati, da jo spet dobijo. Težje je kot pri nas, birokracija pa je podobna kot v Sloveniji. Kar nekaj časa potrebuješ za vse dokumente in da te preverijo. Nekatere stvari trajajo še dlje kot pri nas. Trikrat dlje.“

Zanimanje za sobe je že sedaj zelo veliko, tudi zato, ker je hotel tik ob letališču. Namenjen je predvsem tistim, ki čakajo na nadaljevanje poti ali letalo.

Rok, ki bo imel 14. 2. z Big Bandom koncert v SiTi Teateru, je sicer med svojim zadnjim obiskom obiskal tudi misijon Pedra Opeke. Otroci, za katere pomaga skrbeti, so si od Roka namesto čokolad in igrač zaželeli šolskih pripomočkov in naš pevec jim je to željo z veseljem izpolnil.

rok ferengja | Avtor: strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik

 

Komentarjev 4
  • Skira 10:54 13.januar 2020.

    Elvis kelnar

  • Avatar vec
    vec 09:47 13.januar 2020.

    Pomaga z donacijami otrokom 10k km stran, unemu revčku iz prtličja njegovega bloka pa je kot da ga na vidi Nekako ni fancy pomagat bližnjemu, full cool se sliši madagaskar, škoda ker se ne preseli tja, in jih zabava z ...prikaži več svojo vehementno glazbo ki ima poseben stil :)

  • dd 09:43 13.januar 2020.

    Če ne bi bili v Sloveniji tako nevoščljivi in zahrbtni, bi ga lahko odprl tudi tukaj.