Magazin > VIP
19555 ogledov

Rok Kosmač na meji zakonitega

Rok Kosmač in Renata instagram
Rok Kosmač je pred leti vnel srce marsikaterega dekleta, ko je prepeval svoja čutna besedila in spretno ubiral tipke na klaviaturi. Sedaj, 20 let kasneje, je razkril nekaj, kar je bilo vsa ta leta skrito.

Rok Kosmač je bil komaj dobro polnoleten, ko je spoznal Renato Smešnjavec, ki je od njega starejša 12 let, a je med njima takoj preskočila iskrica in postala sta par. Kmalu so zlobni jeziki njuno zvezo začeli obsojati, predvsem zaradi razlike v letih, in ju dražili, da je zveza na meji zakonitega ter ji napovedovali hitri konec. A po dvajsetih letih sta Rok in Renata še vedno skupaj in Rok nam je ob tej okrogli obletnici zaupal tudi to, kaj ga je takrat bremenilo ter kakšen je njun odnos danes.

"Z Renato sva se spoznala na radiu Hit, ko sem predstavljal ploščo, to je bilo v mesecu decembru. Septembra tistega leta sem dopolnil 18 let in bil ravno dobro polnoleten. Tako da je bilo tudi že zakonito (smeh). Na prvo žogo sva se ujela! Prej sem jo dve leti poslušal v nočnem programu, saj sem imel v srednji šoli hude težave z nespečnostjo. Program mi je bil zanimiv, a kako je Renata videti, takrat še nisem vedel. Temelj najine zveze je prijateljstvo in to tudi mislim, da je formula uspeha. Bomo videli čez dvajset let (smeh). Najbolj pomembni so skupni cilji. Tudi pri preživljanju prostega časa je to pomembno, saj če ima en rad potovanja in drugi ne, je tudi prosti čas takšnemu paru težko uskladiti. Najbolj sva si različna v letih (smeh), a se ne pozna, ker sva skupaj srečna in vesela ter še vedno rada skupaj popijeva kavo, kaj skuhava," pravi Rok.

Kaj pa otroci? "Glede otrok lahko rečem, da si jih želiva, a bomo videli, kaj bo prinesel čas." Lahko pričakujemo kaj novega tudi na glasbenem področju? "Glasba je in bo vedno del mojega življenja, a so se spremenili pogoji oziroma politika predvajanja slovenske glasbe. Idej imam veliko, napredujem ogromno, ker me zadeva zanima in me veseli. Definicija talenta je zanimanje za nekaj. To sem spoznal," še dodaja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.