Magazin > VIP
7026 ogledov

Rok Piletič: Strto srce te naredi močnejšega

manca špik
Roka čaka lep praznik zaljubljencev.

Rok Piletič je z Manco Špik posnel prelepo balado Na valentinovo, ki je že dočakala spot. Pri glasbenem sodelovanju z Manco je tako užival, da smo se kar malo ustrašili za BQL. Ali to pomeni, da se želi Rok oddaljiti od brata Aneja?

"Brez skrbi, to je samo širitev obzorij. Glasba je ljubezen. Ljubezni pa ni nikoli dovolj. Z BQL sva se lani prav tako podala v sveže vode, mogoče manj radijsko usmerjene in bolj žurersko usmerjene hite. Na frišno, Budala sta mega uspešnici, ki sta več kot očitni pokazali, da sva se prav odločila. Ko pa sem slišal Na valentinovo in prejel povabilo od Mance in  managerja Raaya, nisem veliko premišljeval. Kar pa se Aneja tiče, pa mislim, da že lahko razkrijem, da tudi Anej z našo ekipo pripravlja podobno presenečenje, ki ne bo čisto v stilu BQL,“ je za Žurnal24 povedal Rok in razkril, da ga letos čaka lep praznik zaljubljencev.

"Valentinovega načeloma nisem praznoval. Se bo pa s tem letom in novo pesmijo to morda spremenilo. Po duši sem velik romantik in tisti "ta pravi" bom v prihodnosti skoraj zagotovo pripravljal presenečenja ob tem prazniku. Kakšna, pa bomo izvedeli v prihodnosti. Letošnjega praznika pa se vseeno veselim, saj me čaka lep večer v dobri družbi, ob svečah ...“

Balada Na valentinovo govori o strtem srcu. Kdaj je bil v ljubezni nazadnje razočaran naš postavni pevec? "Hvala bogu še nisem imel (preveč) strtega srca, če ne štejemo razne osnovnošolske ljubezenske situacije. Mislim pa, da strto srce osebo naredi močnejšo, previdnejšo in izkušenejšo. Iz vsakega "padca" zrelostno zrastemo in se marsičesa naučimo.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.