Magazin > VIP
23998 ogledov

Roman Končar nad Eriko Žnidaršič: "Sram me je za Vas“

Roman Končar Anže Petkovšek
Tako mu je na javni napad odgovorila voditeljica Tarče.

Zadnji dve oddaji Tarča, ki jo na TVS vodi Erika Žnidaršič, sta dvignili veliko prahu. Govora je bilo namreč o domnevnih nepravilnostih pri nakupih respiratorjev in mask. Ministra Počivalška in ministra Tonina na prvo soočenje, ko je Ivan Gale z Zavoda RS za blagovne rezerve javno govoril o pritiskih z vrha in favoriziranju nekaterih podjetij, ni bilo, sta pa prišla na drugo soočenje.

To soočenje je gledal tudi igralec Roman Končar, ki mu vodenje Žnidaršič ni bilo všeč. 

"Spoštovana gospa ERIKA ŽNIDARŠIČ, uslužbenka RTV Slovenija, prijazno pozdravljeni! Ne vem, ali je Vaša gospa mama še živa. Vem pa, da ste tudi Vi mama. Moja mama je umrla, ko sem imel 10,5 let. Zategadelj sem, zelo verjetno, še prav posebej občutljiv na vse, kar zadeva katerokoli mamo na tem svetu, na tem planetu. Vaš nečloveško-zlobno-grobi in arogantno-nasilni presek ubesedenih misli, ki jih je (tudi) z Vami pojasnjevalno delil minister slovenske Vlade, gospod Tonin (v tv oddaji "Tarča", dne 30.04.2020), o njegovi mami, ni nič drugega, kot izraz Vaše nečlovečnosti, Vaše orgastične zlobe, Vaše značajske spačenosti in popolne neolikanosti, ki meji na vse tisto, kar si neka javna oseba Vaše profesionalne provinience NIKOLI ne bi smela privoščiti! NIKOLI! Vam je to jasno?!? NIKOLI! Sram me je za Vas in v dno duše me je sram, da je osebkom Vašega kova dovoljeno delo, katerega opravljate. Sram in še enkrat – sram!“ je zapisal na Facebooku.

Erika Žnidaršič | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Voditeljica RTVS mu je odgovorila, da na blatenje njenega dobrega imena ne namerava odgovarjati, ga je pa ob tej priložnosti vprašala, v imenu katerega podjetja je klical na Blagovne rezerve, kaj je ponujal in za kakšno ceno.

Njena vprašanja se nanašajo na zadnja Galetova razkritja. Na Zavod za blagovne rezerve sta zaradi nakupa zaščitne opreme po poročanju spletnega portala 24ur.com pisali tudi žena predsednika vlade Urška Bačovnik Janša in Alenka Jeraj, klicali pa so tudi ostali s stranke ali bližine SDS, Roman Končar, Franc Breznik ter Ivan Jordan.

Komentarjev 52
  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 09:51 06.maj 2020.

    Vsak kriminalec je od nekoga ali brat ali mama ali sestra ali oče ali dedek itd., a to pomeni, da zaradi tega kar nehamo preiskovati vse po vrsti?

  • gregor58 17:25 05.maj 2020.

    vsi pamentnjakoviči koliko milijonov mask pa je Šarec nabavil preko levih posrednikov 000- aja tam gre bolj za drobni zdravstveni material tam pa se res obračajo enormni zneski, kaj vam ni jasno, da nam je ta vlada rešila riti kaj ...prikaži večj vam ni jasno tu kje bi bili, če bi še imeli Šarca? on še v normalnih razmerah ni bil sposoben nabavit nekaj tisoč mask , pa še Gale se joka - STRIC POČIVALŠEK MI JE REKEL, DA MORAM ZA SVOJO PLAČO NEKAJ NAREDIT - JA TI LUMP TI, ja če si navajen na levi tempo dela

  • Majazmaja 09:22 05.maj 2020.

    To soočenje je gledal tudi igralec Roman Končar, ki mu vodenje Žnidaršič ni bilo všeč. -> Spet skrpucalce nepismene pisure. O Končarju pa ne bi izgubljala besed. Tipično desničarsko bruhanje, v katerem je izvrstno opisal sebe, ne pa ge. Žnidaršič. ...prikaži več. Goljuf, da mu ni para. Sploh še kje nastopa? Precej hodim po gledališčih, pa a v zadnjih letih nisem zasledila nikjer. Njegova najbolj znana je tista, kjer je skril 250k eur in šel v osebni stečaj.