Magazin > VIP
46339 ogledov

Rosvita Pesek je besna, to je objavila

Rosvita Pesek Žurnal24 main
Opozarja na goljufijo.

Voditeljica RTVS, Rosvita Pesek, je opozorila na lažno objavo, ki je krožila po spletu. Nepridipravi so si izmislili celo dva intervjuja in zlorabili spetno stran naše javne televizije.

"NUJNO PREBERITE!!!! Objava, katere začetek vidite spodaj na zajemu zaslona, je LAŽNA! Intervju s priznanim kardiologom dr. Nočem, ki sledi v nadaljevanju, je izmišljen, intervju z dr. Kebrom prav tako. Zlorabljeno je ozadje našega spletnega portala MMC. Ne nasedajte! Ne priporočam nobenih zdravil!!" je zapisala Pesek in javnost spomnila na dejstvo, da so na družbenih omrežjih zelo dejavni tudi goljufi. 

"Prosim upoštevajte, da so na tovrstnih omrežjih tudi lumpi in goljufi in da so lahko objave - kot v tem primeru - tudi povsem IZMIŠLJENE. Upoštevajte navodila vaših lečečih zdravnikov in čuvajte svoje zdravje. Vse dobro," je še dopisala. 

Komentarjev 13
  • Brnica 21:28 31.avgust 2023.

    Naj doseže, da se takšne objave ne bodo objavile na portalih. Zagotovo medijski portali kot so MMC, Siol in 24 ur ne objavlja zastonj.

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 17:09 31.avgust 2023.

    Očitno se je število tistih, ki ji pišejo pisma podpore, močno zmanjšalo in ji primanjkuje literature za branje. Potem pa tule obupni kriki, da bi pritegnila pozornost.

  • jezero 16:39 31.avgust 2023.

    Briga nas za Peskovo! Že dolgo, dolgo ne gledam Odmevov, ko jih ona vodi!