Magazin > VIP
37 ogledov

Ruska lepotica vohunila za princem

Policija še preiskuje, zakaj je Anno tako zanimal princ William. Je imela kaj za Žurnal24 main
Ruska lepotica Anna Chapman je v Angliji rekrutirala pravo vohunsko omrežje. Preden bi se lahko dokopala do princa Williama, jo je čez lužo aretirala policija.

Ruska vohunka Anna Chapman, t.i. Bondovo dekle nosi obleke prestižnih blagovnih znamk, se udeležuje zabav in zapeljuje starejše moške. Malokdo ji uide, na seznamu njenih žrebcev pa se je znašel tudi zaročeni princ William.

Eden izmed njegovih najljubših nočnih klubov je londonski klub Boujis, v katerem se je velikokrat znašla tudi vročekrvna rdečelaska. "Anna je bila zagotovo opazna, vendar dovolj pametna, da tega ni izkoristila. Ni hotela pokazati, da je eno tistih deklet, ki obožujejo prince," je povedala njena prijateljica. Dodala je, da ga je na vsak način hotela zapeljati, zato se je pojavila tudi v klubih Movida inTramp.

Spoznala je tudi lastnika omenjenega nočnega lokala Jaka Parkinsona-Smitha. Mnogi predvidevajo, da si je s pomočjo Williama hotela priti v aristokratsko angleško družbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.