Magazin > VIP
34 ogledov

S Harryjem v spalnici preživela 20 minut

Carrie Reichert je bila ena od desetih srečnic, ki je princa Harryja od blizu videla golega.

Carrie Reichert | Avtor: Facebook Facebook
Lepa 32-letna Britanka je povedala, da je Harryja najprej videla na zabavi ob bazenu hotela Wynn. Do nje je pozneje pristopil eden od prinčevih spremljevalcev in jo skupaj z devetimi drugimi dekleti povabil v Harryjevo sobo. Reichertova, po poklicu kozmetičarka, je priložnost zgrabila. Ko so dekleta prispela v sobo, je bil žur že na vrhuncu. Harry naj bi jih pozdravil v Adamovem kostumu, po kratkem klepetu pa je Carrie pristala v prinčevi spalnici. "Bil je zelo vinjen. Nisva veliko govorila. On je bil gol, jaz pa v bikinkah. Približno 20 minut sva se poljubljala. Ljudje so se sprehajali iz sobe v sobo, zato sem prepričana, da so naju zalotili. Harry je na koncu rekel: 'Bilo je super'," je izdala lepotička in dodala, da nista seksala. "Le božala sva se. Ni bilo romantično. Zabavala sva se."

So bile v sobi tudi prostitutke?

Golobčka sta nato zapustila spalnico in se naprej zabavala v dnevni sobi. Harry se je v nekem trenutku povzpel na mizo za biljard in palico uporabil kot kitaro. "Nekoga je prosil, naj mu priskrbi belo rokavico, ker želi oponašati Michaela Jacksona," je še izdala 32-letnica, ki ne ve, ali so bile med dekleti, ki so se spogledovala z modrokrvnežem, tudi prostitutke.

Svet pa je sicer v velikem pričakovanju videa, ki naj bi ga nekdo posnel med divjo zabavo. Med drugim naj bi razkrival, da na Harryjevem žuru na svoj račun niso prišli le žejni, ampak tudi kokaina željni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.