Magazin > VIP
16603 ogledov

S hčerko Šabana Šaulića je zelo hudo

ilda šaulić, sanela šaulić
Odpovedala je vse nastope.

Kot smo poročali, družino in prijatelje zelo skrbi za vdovo pokojnega pevca Šabana Šaulića, Gordano, ki se ne more sprijazniti s smrtjo moža, s katerim je bila 43 let poročena. “Ne zapušča hiše, ne spi in odklanja hrano,“ je povedal vir.

Šaban Šaulić Magazin Družino pokojnega Šabana Šaulića zadela nova tragedija

Družina se je morala en mesec po Šabanovi smrti spopasti še z eno tragedijo. Umrl je namreč tudi njegov brat. Vse pa trenutno zelo skrbi za pevčevi hčerki, Sanelo in Ildo. Še zlasti hudo naj bi bilo z Ildo, ki je odpovedala vse svoje nastope, prav tako pa ne namerava posneti pesmi in se lotiti načrtov, ki jih je imela pred nekaj meseci. “Ne javlja se na telefon. Niti prijateljem. Hišo zapusti le takrat, kadar gre k mami ali na očetov grob, kjer ure in ure joče. Ob njej je ves čas mož Bojan, ki je moral prestaviti posle, ki jih ima v ZDA. /.../ Nič kaj bolje nista Sanela in Gordana,” je povedal vir. 

Šaban Šaulić Magazin "Šaban je čutil, da bo umrl"

Najbolje se drži sin Mihajlo. Kot pravi vir, nima časa za žalovanje, saj mora skrbeti za mamo in sestri, kljub tragediji pa je odločen, da se konec leta poroči s svojo veliko ljubeznijo.

Šaban Šaulić | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 6
  • Varsianna 00:00 26.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • ode 16:31 25.marec 2019.

    Kaj pa Mica Trofrtaljka? O njej pa nič?

  • tone51 15:18 25.marec 2019.

    kdo bi drugi kot pisunka irena kolar