Magazin > VIP
8924 ogledov

"Šaban je čutil, da bo umrl"

Šaban Šaulić
Menda je bil Šaban Šaulić zadnje tedne svojega življenja čudno otožen.

Ela Sakić, vnukinja Šabanove sestre Sarajke, ki ji je bil pevec kot dedek, tako ga je tudi klicala, je razkrila, da je bil zadnje tedne vidno drugačen. "Prepričana sem, da je čutil, da bo umrl. Verjamem v to, videla sem mu v očeh," je za telegraf.rs povedala Ela.

S Šabanom se je videla dva tedna pred nesrečo, na enem izmed njegovih koncertov in v trenutku jo je zaskrbelo, menda je imel v očeh neko žalost. "Vnukinjo" je vprašal po šoli, se z njo objel in fotografiral, nato pa rekel, da komaj čaka, da gre domov k svojim. Podobno meni tudi Šabanova hči Sanela, ki je z očetom govorila pet dni pred nesrečo. Tudi ona je povedala, da je bil otožen brez posebnega razloga. "To je bilo slovo, v to smo prepričani vsi," pravi Ela.

sveča plamen Tragično Magazin V prometni nesreči umrl legendarni srbski pevec

Zunaj tudi manj lepe zgodbe

Poleg lepih zgodb pa po pevčevi smrti na dan prihajajo tudi tiste zamolčane, kot je ta o njegovem nezakonskem sinu Robertu, ki se je rodil malo preden je Šaban spoznal svojo soprogo. Sina je spočel s svojo najstniško simpatijo, ga tudi priznal in mu do osemnajstega leta plačeval alimentacijo. Kasneje je naletel na očitke, da je Robert bolan in se komaj preživlja, oče pa zanj noče niti slišati. Takrat je dal jasno vedeti, da je Robert 37 let star moški, ki lahko sam poskrbi za svojo eksistenco, tako kot vsi ostali njegovi odrasli otroci. Šabanova žena pa je povedala, da mu verjetno diši pevčev denar, piše 24Sata. 

Prometna nesreča Svet Podrobnosti tragedije, v kateri je umrl "kralj narodne glasbe"
Komentarjev 2
  • ECKING 16:02 26.februar 2019.

    AHF prosim ce nastejes tri znane balade Mance Špik!?

  • Lavdan 13:09 26.februar 2019.

    Srbi ko Srbi, vedno polni vraževerja.