Magazin > VIP
39925 ogledov

S teh naših resničnostnih zvezdnic krpice letijo kot za stavo!

Ana Pusovnik
1/9
Instagram
To so naše najbolj vroče resničnostne zvezdnice, ki niso prav nič sramežljive ...

Resničnostni šovi nam vedno postrežejo tudi z zapeljivkami, ki jim ni para. Lepotice, ki Instagramu, Only Fansu ali celo v Playboyu kažejo svoje obline, nas s svojim stasom razveseljujejo tudi v naših resničnostnih šovih. V galeriji preverite, katere naše resničnostne zvezdnice rade pokažejo svoje atribute in niso niti malo sramežljive. 

Med njimi sta tudi Playboyevi dekleti Marjanca Polutnik (Exatlon) in Lara Mlaker (Sanjski moški) ter lastnice vročih Only Fans profilov, kot so Ana Pusovnik (Sanjski moški), Lara Goršek Kos (Kmetija, Sanjski moški) in Manja Šernek (Ljubezen po domače) ter Noemi Jae (Exatlon, Bar), ki svoje obline pokaže na družbenih omrežjih.  

Komentarjev 5
  • Avatar Lion007
    Lion007 13:31 24.januar 2022.

    Kešššššššššššššššššššššššššššššš p(t) ičke

  • Avatar Lansiolla
    Lansiolla 00:28 10.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Orto 17:40 09.januar 2022.

    Čez dvajset let bodo vse "posiljene", spolno nadlegovane in bodo zahtevale, da se jih obravnava kot ženske in ne kot spolne objekte, oz. samo tiste, ki se ne bodo poročile z uspešnimi "podjetniki". Slednje bodo seveda srečno poročene iz njih ...prikaži več bo vela eterična ljubezen do svojih mož, do prihoda nekoga, z več denarja v žepu ali davčnih oazah.

Sorodne novice