Magazin > VIP
14749 ogledov

Sabina iz Kmetije močno shujšala

Filip Wieser, sabina mlakar
Sabina Mlakar, znana iz Kmetije, pravi, da bo do pomladi videti kot manekenka.

Leta 2017 se je za glavno nagrado v šovu Kmetija potegovala tudi Sabina Mlakar, znana po glasnih sporih s prekmurskim klanom, ki so ga sestavljali Deja, Damjan in Milena, ki je na koncu zmagala.

Po koncu šova se je prah okoli nje polegel. Sabina si je poiskala novo službo, sedaj dela v pekarni, in četudi je obdana s slastnimi in kaloričnimi izdelki, je Sabini uspelo shujšati. "V treh mesecih sem izgubila približno deset kilogramov. Počutim se veliko bolje. A moja pot še ni končana. Trudila se bom, da bom do pomladi videti kot manekenka. Najela sem fitnes trenerja, ki mi bo pri tem pomagal,“ je za naš medij povedala Sabina in dodala: "Kot ženska srednjih let in z nekaj odvečnimi kilogrami sem se več let trudila shujšati. Poskusila sem različne načine, vendar neuspešno. No, vse dokler nisem spoznala mladega in karizmatičnega trenerja Filipa Wieserja. Z redno vadbo in strogo dieto mi je pomagal  shujšati za deset kilogramov v zelo kratkem obdobju. Ne najdem besed, s katerimi bi se mu lahko zahvalila za vso pomoč. Rečem mu lahko le, da se mu iz srca zahvaljujem za vso pomoč in potrpežljivost. Toplo ga priporočam vsakemu, ki se bori z odvečnimi kilogrami, ne glede na starost in spol."

Filip Wieser, sabina mlakar | Avtor:

Sabina je sedaj zelo zadovoljna s sabo in s svojim življenjem. Pravi, da ji je bilo leto zelo naklonjeno. "Želim si, da bi bili vsi tako zadovoljni kot jaz,“ še pravi nekdanja resničnostna zvezdnica.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.