Magazin > VIP
215 ogledov

Salome v solzah: Z njo smo jokali tudi mi

Salome, Masterchef Slovenija Voyo
Prišlo je do solz, Salome pa je objela tudi Alma Rekić, kar se je zgodilo prvič v zgodovini slovenskega Masterchefa.

Salome je od prve oddaje Masterchef Slovenije upala, da se bo lahko dokazala tako sodnikom kot tudi svojim sotekmovalcem. Menila je tudi, da je prišlo do diskriminacije, saj so jo za skupinske izzive vedno izbrali med zadnjimi, Iztok pa ji jo je pri enem od izzivov iz balkona uspel prepričati, da popolnoma dobro jed zavrže in začne znova.

Salome, Alma Rekić, Masterchef Slovenija | Avtor: Voyo Voyo
No, tokrat pa je Salome dokazala sebi in Almi Rekić, ki velja za najstrožjo sodnico, da je več kot odlična kuharica. v 15. minutah je pripravila kremno juho iz škampov, ki je Almo popolnoma navdušila: "To je juha? To je tako dobra juha, da ne vem, kako ti je uspelo v 15. minutah dobiti ta okus škampov. To naj ti bo lekcija za naprej in upam, da mi boš nekega dne to juho postregla v eni zelo dobri restavraciji."

Ko se je Salome, presenečena nad pohvalo, sprehodila nazaj do kuhinjskega pulta, je od sreče zajokala. In ne samo to, njen uspeh in njena sreča sta ganili celo Almo, ki je tekmovalko objela in jo poslala na balkon ter ji s tem povedala, da je pred izločanjem varna še en teden.

Komentarjev 3
  • matermila 14:05 24.marec 2017.

    prvič v zgodovini slovenskega Masterchefa.da nastopajo sami jugovići

  • matermila 14:04 24.marec 2017.

    Ja res,jaz sem že čisto gnil.

  • Papaja Popi 08:49 24.marec 2017.

    Tudi mi jokamo.