Magazin > VIP
21657 ogledov

Sandra Bullock: Na tem posebnem kraju bo raztrosila pepel svoje velike ljubezni

sandra bullock Profimedia
Bryan Randall je umrl 5. avgusta.

"Je svetnik. Razvil se je do ravni, ki ni človeška," je o fotografu Bryanu Randallu, ki je petega avgusta za vedno zaprl oči, povedala njegova partnerka Sandra Bullock. Randall se je zadnja tri leta boril z amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Njegovi najbližji so upoštevali njegovo željo, da o bolezni ne obvestijo javnosti, zato je bil šok po objavi vesti, da je 57-letnik umrl, še toliko večji.

Sandra, paparaci so jo pred nekaj dnevi ujeli v avtomobilu, je že izbrala zadnje počivališče svoje velike ljubezni. Kot je vir razkril Daily Mail, namerava igralka njegov pepel raztrositi v morju, in sicer na prav posebnem kraju. Odpotovala bo na Bahame, v letovišče Tree Bees, kjer sta si leta 2017 v romantični ceremoniji na njegov rojstni dan izmenjala simbolični zaobljubi. "Ta kraj je bil zanju poseben. Najela sta cel otok, da sta lahko bila sama. To je kraj, kjer sta z otroki in prijatelji preživela nekaj najlepših trenutkov svojega življenja," je povedal vir in dodal: "Tam sta v kosu preživela več tednov. Kraj nosi velik pomen in logično je, da se bo tam od njega poslovila."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.