Magazin > VIP
100523 ogledov

Sanjski moški: Gregor s svetlolasko z roko v roki po Kopru

gregor čeglaj Facebook
Je to Tjaša?

sanjski moški | Avtor: Nina Roydo Nina Roydo
V nedeljo bo Slovenija izvedela, katera kandidatka je osvojila srce sanjskega moškega. V finalu so Tjaša, Kaja in Anja.

Že od samega začetka šova se šušlja, da je postavni temnolasec izbral kandidatko iz Velenja – kar bi pomenilo, da je zmagala Anja. Gregor tega seveda ne sme komentirati, je pa zanimiv posnetek, ki je zaokrožil po Instagramu in temnolasca prikazuje v družbi dolgolase svetlolaske, ki spominja na Tjašo. 

Pred njima hodi fotograf. Gregor je sicer vse bolj priljubljen vplivnež, za katerega se zanimajo različne blagovne znamke, zato bi lahko šlo za snemanje fotografij za kakšen oglas, naš vir pa pravi, da je imel fotografiranje za Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper.

Sicer pa je Gregor razložil, kaj se je zgodilo z njegovim profilom na Instagramu.  "Resnica je, da so mi vzeli oziroma zaprli profil za 24 ur zaradi neke prijave," je razložil na svojem novem profilu. Več o dogajanju v zadnjih dneh najdete TUKAJ.


 

Komentarjev 10
  • Barbara_Strange 11:52 10.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • dusan2 19:13 09.julij 2021.

    Ja bravo, STA je njegov pokrovitelj

  • Avatar Lion007
    Lion007 20:26 30.junij 2021.

    Po televiziji je sanjski, da a od nedelje bo ponovno samski. 🤣🤣🤣👍👍👍