Magazin > VIP
3190 ogledov

Sanjski moški: Par vprašali, kako bi opisal svoj odnos, Kristinin odziv zanimiv

sanjski moški Instagram/POP TV
Sta še skupaj?

Včeraj se je končal ljubezenski šov Sanjski moški. Srce Blaža Kričeja Režka je osvojila brhka Kristina.

"Hvala vsem, ki ste bili del tega potovanja z menoj. Šov je bil poln vzponov in padcev, poln izzivov, norih doživetij. Vrtiljak čustev. Na koncu sem našel dekle, ki mi je prineslo toliko veselja in sreče. Kristina, hvala, da si mi pokazala, kako izgleda prava romanca in da si imela iskrene namene, iskrena čustva, da si me razumela," je Blaž po zadnji oddaji zapisal na Instagramu, Kristina pa je objavila: "Tako sem srečna, da sem lahko bila del te sanjske pravljice, da sem spoznala toliko novih ljudi, vsem dekletom hvala na začetku za tak lep sprejem in da smo se res povezale, ekipi za zabavne trenutke na snemanju in pa Blaž, hvala ti, da si me vedno nasmejal in mi vedno pomagal stopiti iz cone udobja. Hvala ti, da si mi dokazal, da ljubezen na prvi pogled obstaja. Ob vstopu v šov si nisem mislila, da bom spoznala takšno osebo, kot si ti, in preprosto hvala, ker si. Zame si vedno dovolj."

Je par še skupaj? "V redu sva," je za portal Zadovoljna povedala Kristina, Blaž pa je dodal, da se še vedno spoznavata in preizkušata nove stvari. "Človeka ne spoznaš čez noč, tudi v enem mesecu ne. V šovu je ena zgodba, tam dobiš sliko, ki jo potem nadgrajuješ. Za enkrat uspešno," je povedal in priznal, da sta imela tudi padce, saj je moral takoj po šovu za nekaj časa na barko. Zanimiva sta bila tudi odgovora na vprašanje, kako bi z eno besedo opisala njuno razmerje. Kristina je Blažu takoj rekla, naj ne bo "basic". Ko ji je ta odvrnil, da ni nikoli, je lepotica z mimiko obraza pokazala, da se s tem ne strinja. "Strastna," je odgovoril Blaž in Kristina je bruhnila v smeh. "Kristina se ne strinja," je njen odziv pokomentiral novinar. Po daljšem premisleku je odgovorila: "Kaotična."

Bo ta romanca imela srečen konec?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.