Magazin > VIP
88 ogledov

Scott Disick grozi s samomorom

scott disick Profimedias
Nekdanji partner Kourtney Kardashian, Scott Disick, pravi, da je njegovega življenja konec.

Družina Kardashian je močno zaskrbljena zaradi Scotta Disicka. Ta po koncu zveze s Kourtney, s katero ima tri otroke, nikakor ne najde poti iz depresije.

Kim Kardashian je od njega dobila sporočilo, naj njegovim otrokom pove, da jih ljubi. Khloe ga je poklicala in vprašala, kako se počuti in če je tistega jutra "že kaj vzel“. Scott je začel histerično jokati. "Tega ne zmorem več./.../ Tega ne zmorem brez svoje družine. Nikoli ne bom spoznal osebe, ki bi bila tako čudovita, kot je ona. Ljubim jo, a ona ne ljubi mene. Mojega življenja je tudi uradno konec. Želim, da se konča. Hotel sem, da to izveš.“

Kim, ki je nujnemu pogovoru prisluškovala, je svoji materi rekla, naj pokliče policijo. Kris je raje poklicala Scottovega prijatelja Chrisa in ga prosila, naj ga nemudoma obišče v hotelu v New Yorku. "Če ne bo odprl vrat, mi sporoči in takoj pokliči policijo,“ mu je še naročila.

Ko je Scottov prijatelj prišel v sobo, je Scott, tik preden je odložil, Khloe še prosil: "Reci jim, da jih imam rad.“ Chris je Jennerjevi pozneje povedal, da je bil Scott zelo razburjen. "Jokal je. Takšnega ga še nisem videl,“ je še povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.