Magazin > VIP
18448 ogledov

Še en udarec za Meghan in Harryja

meghan markle, princ harry Profimedia
Zakaj je odšel, ni povedal.

Vodja produkcijske hiše Archewell Productions, ki sta jo ustanovila princ Harry in MeghanBennett Levine, je dal odpoved. Za odhod naj bi se odločil prostovoljno. Gre za velik udarec za zakonca Sussex, saj je Levine skrbel za vse večje projekte, med drugim tudi za Netflixovo serijo Harry & Meghan. Levine je na Instagramu razkril, da se veseli novega izziva pri Cinetic Media.

Archewell Productions je kraljevi par ustanovil leta 2020. Samo pogodba z Netflixom je Meghan in Harryju prinesel 90 milijonov evrov, pogodba s Spotifyem pa 18. Kot smo poročali, je Spotify vojvodinjin podkast, v katerem se je zvezdnica o stereotipih, vlogah in pričakovanjih družbe pogovarjala z velikimi imeni, kot sta Mariah Carey in Serena Williams, po prvi sezoni ukinil. Meghan naj bi za nos vlekla poslušalce.

Levine ni edini, ki je zapustil slavni par. Lani se je od njiju poslovil producent Ben Browning, ki je z zakoncema sodeloval pri seriji Live to Lead. Skupaj naj bi produkcijsko hišo zapustilo že 17 ljudi.

Leta 2025 bo potekla Archewellova pogodba z Netflixom. Govori se, da je Netflix ne namerava podaljšati. Harry in Meghan naj bi se zato že nekaj časa dogovarjala s skupino Paramount Global, ki je lansirala platformo za pretakanje video vsebin Paramount+ 2021.

Komentarjev 3
  • Ender3 12:41 04.februar 2024.

    Tega avtor ne bo spregledal sporočiti. Banda, ko v nedeljo nimajo o čem pisati..

  • Avatar Garancija
    Garancija 11:20 04.februar 2024.

    A že spet ta dva?

  • sam1 11:01 04.februar 2024.

    Kolikor "udarcev" sta po pisanju zmedenih časopisov že prejela,bi morala biti že zdavnaj v globoki komi.......