Magazin > VIP
70 ogledov

Sean Connery odpikal Apple

Sean Connery Žurnal24 main
Seana Conneryja Applovi produkti, ki so za marsikoga prava svetinja, niso pritegnili. Vsaj davnega leta 1998 ne, kot je razbrati iz takratnega pisma, ki ga je poslal ustanovitelju omenjenega podjetja.

Z legendarnim škotskim igralcem Seanom Conneryjem in po mnenju mnogih najboljšim upodobiteljem agenta 007 ni dobro češenj zobati.

O tem se je lahko pred leti prepričal tudi Steve Jobs, ustanovitelj računalniškega podjetja Apple.

V pismu, poslanem leta 1998, ki je prek Twitterja šele zdaj pricurljalo v javnost, je Sean namreč slednjemu nič kaj prijazno dal vedeti, da ga reklamiranje njegovih produktov niti najmanj ne zanima.

"Gospod Jobs, zadnjič vam bom povedal. Saj razumete angleško, kajne? Ne bom prodal svoje duše podjetju Apple, niti nobenemu drugemu. Ne zanima me 'spreminjanje sveta', ki ga navajate v svojem pismu. Nimate ničesar, kar si želim. Prodajate računalnike, jaz pa sem j... James Bond. Ne vidim hitrejšega načina za uničenje svoje kariere kot to, da se pojavim v kakšni od vašim reklam. Prosim vas, da me ne kontaktirate več," je nič kaj gentlemansko zapisal igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.